Om mij heen hoor ik steeds meer vriendinnen zeggen dat hun vader of moeder met pensioen gaat. Mijn vader mag er binnenkort ook aan geloven. Hij hoeft nog maar een paar maanden te werken en dan gaat hij met vroegpensioen. Reden te meer om alvast kado-ideeën op te doen.

Vriendenboek

Dit vriendenboek is een mooie herinnering aan je werkende leven. Alle collega’s hebben er een persoonlijk verhaaltje ingeschreven en een foto bij geplaatst zodat je deze geweldige tijd nooit meer vergeet. En natuurlijk kan het boek ook gevuld worden met herinneringen, foto’s van teamuitjes en wist-je-datjes. Er zijn diverse achtergronden beschikbaar dus je kunt het boek helemaal aanpassen aan de ontvanger.

In bed met de iPad

Eindelijk tijd om uit te slapen en om rustig in bed de krant te lezen op de iPad met een broodje en koffie. Met deze handige Ibed heb je alles binnen handbereik. De Ibed is antislip dus je bordje en kopje blijven netjes staan. Voorlopig kom je je bed niet meer uit. De Ibed is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren.

Aan de kook

Voor je grote hobby koken heb je nu alle tijd dus je bent niet meer uit de keuken weg te slaan. Bij het afgieten van de pannen wil je natuurlijk geen brandwonden oplopen daarom gebruik je deze grappige Farfalloni pannenlappen. Ze hebben een stevige grip en zijn warmtebestendig.

Planbord

Met al je afspraken die je nu hebt, is het handig dat je vrouw of man weet waar je uithangt. Op dit magnetische bord kun je alles opschrijven en als de week voorbij is, veeg je alles weer weg en kan je weer van vooraf aan beginnen. Iedereen weet nu waar je uithangt.

Sleutelfluiter

Nu je niet meer werkt, zitten je sleutels niet meer standaard in je werktas maar slingeren ze door het hele huis. En je geheugen laat je soms ook in de steek: waar heb je voor het laatst je sleutels neergelegd? Je sleutels ben je nooit meer kwijt met deze sleutelvinder. Als je fluit, maakt de sleutelhanger geluid en geeft lichtsignalen.

Leave your vote