Bij een communie hoort natuurlijk een mooi cadeau, maar om dat perfecte cadeau te vinden ben je wel een tijdje bezig. Wij hebben de leukste cadeautips gevonden die jou op weg moeten helpen!

Bewaarboek

Met het album, ‘mijn eerste communie‘, kun je deze onvergetelijke dag vastleggen met foto’s, teksten en leuke informatie. Erg leuk om later door de dag nog eens door te lopen wanneer hij of zou ouder is! Wie waren er allemaal, wat is er gebeurt? Een boek waar je echt iets aan hebt.

Communieboek – Handen heb je om te geven

Handen heb je op te geven is ook een communieboek, maar dan gepersonaliseerd. Een persoonlijk boek met de naam en foto van jouw (klein)kind als herinnering aan zijn of haar eerste communie. Een prachtige herinnering voor later aan deze bijzondere dag.
In het communieboek staan 6 kernthema’s centraal waarbij de handen een verbindend element vormt. Een leuk boekje vol verhalen, gebeden en opdrachten. In het boek gaat het om de koppeling tussen het verhaal van Jezus en de belevingswereld van het kind.

Communie armbandje

Je maakt haar communie outfit compleet met een mooi communiearmbandje! Kies bijvoorbeeld voor deze waar je  een echt ‘herinneringsarmbandje’ van kunt maken door er een bedeltje toe te voegen. Je kunt hem in het midden of bij het slotje laten monteren. Of kies een los bedeltje voor aan je eigen sieraad, voor ieder wat wils.

Gepersonaliseerd communie cadeau

De heilige communie is een bijzondere gebeurtenis en iets heel persoonlijks. Het is daarom extra leuk om iemand te verrassen met een gepersonaliseerd communie cadeau. Bijvoorbeeld een mooie kaars met naam en datum, een mooi tegeltje of een mooie mok ter herinnering hieraan.

Leave your vote