Deze week is het weer zover; Secretaresse dag! Jouw kans om te laten zien hoe blij je bent dat zij er is. Een dag om jouw secretaresse even in het zonnetje te zetten. Tegenwoordig is iedereen wel “into the gadgets”. Daarom is een gadget een goed idee. Op deze manier zal zij zeker worden verrast. Ik heb een aantal leuke gadgets op een rijtje gezet, iets wat zeker bij jullie secretaresse zal passen.

Giant Pencil

Jouw secretaresse is vast wel iemand met grote ideeën. Bij grote ideeën hoort een potlood om alles op te schrijven. Maar wat dacht je van de Giant Pencil? Een passend cadeau voor haar! Het potlood schrijft natuurlijk als elk andere potlood en heeft een gum die gumt als elk andere potlood, maar hij is een klein beetje groter.. Een klein beetje? Ik mag wel zeggen dat het iets groter is. Hij past voorlopig nog niet in haar pennenbakje. Dit potlood is 38 centimeter lang en is een echte eyecatcher voor op haar bureau! Wat ook een groot voordeel is, is dat ze haar potlood niet snel kwijt kan raken.

 

Finger Cube

De ideale gadget voor iedere secretaresse; de Finger Cube. Handig als je wel eens last van zenuwen of stress hebt, als voor iemand die gewoon even ontspanning nodig heeft. Zoals jouw secretaresse dus! Met deze Finger Cube kan je van alles doen: op knopjes klikken, ze open en dicht schuiven, met een hendeltje draaien en nog veel meer. Ook is deze kubus leuk om aan een vriend of vriendin cadeau te geven die vaak hectische dagen heeft.

Candy Dispenser met touch sensor

Iedereen staat aan haar bureau voor snoepjes; herkenbaar?? Met deze Candy Dispenser wordt dit alleen maar meer; dus wees gewaarschuwd als je het cadeau geeft! Dit is de meest hygiënische manier om snoep te delen met al je collega’s op de leukste manier die er is. Met deze futuristische Candy Dispenser haal jij het echte snoepwinkel gevoel in huis!

Voeten hangmat

Een voeten hangmat? Inderdaad! Geef je voeten een welverdiende vakantie met deze hangmat waar je voeten heerlijk op kunnen steunen onder je bureau. Te bevestigen aan bijna elk bureau; dus ook bij jouw op kantoor! Het werkt heel simpel. Na twee clips te hebben bevestigd aan de zijkanten van je bureau, hang je je hangmat onder je bureau op en leg je je benen in een meer gemakkelijke stand neer.

USB Cupwarmer

Laat ze haar koffie ook altijd te lang staan waardoor het koud wordt en later weggegooid wordt? Of is ze te druk bezig dat ze geen tijd heeft voor een warme bak koffie of thee? Dan is dit de ideale oplossing! De USB Cupwarmer zorgt ervoor dat het warm blijft! De USB Cupwarmer is een warmhoudplaat die je aansluit aan de computer of laptop. Door de stroom die via de USB kabel gaat, wordt deze plaat warm. Op de plaat kan je je mok plaatsen. De warmhoudplaat is geschikt voor elke mok dankzij zijn diameter van 7,5 centimeter!

Image Credits: Pexels.

Leave your vote