Het is altijd leuk om een cadeau te krijgen, nietwaar? En sommige cadeaus zijn helemaal gaaf om cadeau te krijgen. Zoals toen ik net bevallen was van onze jongste zoon, toen kreeg ik een heel mooi mama sieraad. Supermooi en vooral dierbaar. Maar soms wil je wel eens wat afwisselen. Daar heb ik nu een heel mooi ander kettinkje voor!

Vingerafdrukken in een Hart

Mijn andere ketting kwam bij Mamakado vandaan, vandaar dat ik hier nu ook ging kijken. Ze hebben zo veel; geweldig om te zien. Stiekem wil je het allemaal wel hebben 😉 Toen ik deze ketting zag wist ik het al snel; dit wordt mijn nieuwe ketting! Het is een hanger met twee vingerafdrukken, die samen een hart vormen. Gaaf toch? Op de website kun je lezen dat het het idee van een klant was, en dat Mamakado het resultaat zó leuk vond, dat ze het in het assortiment hebben opgenomen. Een mooi compliment, toch?

De vingerafdrukken

Als je de bestelling hebt gedaan, dan is het zaak dat je eerst de vingerafdrukken aanlevert. Hier zag ik wel een beetje tegenop, waarom weet ik ook niet. Maar het ging heel eenvoudig. Eerst moet je met een potlood een dikke laag op een stuk papier krassen. Daarna moet je er met de betreffende vinger overheen wrijven, zodat het potlood op je vinger zit. De jongens vonden dit wel leuk om te doen hihi.
Daarna pak je een stuk plakband, waarna je dit op de betreffende vinger doet en er weer afhaalt. Als je dit doet, zie je eigenlijk niets, maar denk niet dat het verkeerd gaat hoor! D
Dit plakband moet je namelijk op een wit papier plakken en dan zie je gelijk dat het goed is gegaan! Hiervan maak je weer een duidelijke foto of scan en stuur je naar Mamakado. Hierna kunnen ze er mee aan de slag!

De resultaat

Al snel kreeg ik mijn ketting met hanger toegestuurd, via een brievenbus pakketje. Het is netjes ingepakt, in een luxe doosje. Mooi als je het cadeau wilt geven. En het resultaat is super; ik ben er zo blij mee! Het hangertje is misschien wat kleiner als dat ik dacht, maar het maakt het er niet minder mooi op. De vingerafdrukken zijn echt heel duidelijk en je voelt het relief heel goed als je er over heen gaat met je vinger. Fijn, dat zit dus wel goed. Het is ook een mooi hartje geworden. Mijn zoontjes vinden het ook een hele mooie ketting; ze weten dat het hart is gemaakt van hun vingerafdruk. Dat vinden zij zelfs bijzonder!

De reacties

Ook grappig; ik krijg echt heel veel leuke reacties op mijn mooie hanger! Ik heb hem nu een maandje en ik er zijn echt al veel mensen die mijn een complimentje hebben gegeven. Ik vertel ze graag waar de hanger vandaan komt; bij Mamakado! Mocht je niet zeker weten of je hem cadeau zou krijgen; verras gewoon jezelf ermee! Soms mag je best een cadeau voor jezelf kopen, niet waar?

 

 

Leave your vote