Cadeaus voor studenten; aan het begin van het schooljaar is het weer zover. Veel studenten gaan dan op kamers! Ik weet nog heel goed dat ik een paar jaar geleden voor mijn studie op kamers ging. Vijf jaar lang werd Groningen mijn studentenstad. Een nieuwe studie, stad, nieuwe mensen, maar ook een nieuwe woonruimte. De zoektocht naar een geschikte kamer is een enorme uitdaging. Met deze grappige cadeaus geef je ze een leuk geschenk!

Beerpong tafel

Een beerpong tafel? Ja, die is heel handig als je onverwachts met een groep vrienden gaat studeren! Je hebt er in eens een aantal studieplekken bij, niet? En dat je daarna nog een leuk spelletje gaat doen, dat is logisch 🙂 Het voordeel aan deze tafels is dat je ze kan inklappen na gebruik. Daardoor nemen ze amper ruimte in en kun je ze makkelijk opbergen. Tot de volgende studie sessie!

Studeren tijdens het douchen

Herken je hem nog, die poster die achterin je scheikundelokaal hing? Heb je er urenlang naar zitten staren om het maar te leren voor dat ene tentamen of was je er toen al fan van en zou je het wel als douchegordijn willen gebruiken? Dan hebben we goed nieuws: dit douchegordijn zal prachtig staan bij iedere student! Een van de mooie cadeaus voor studenten dus!

Bloempot met regenwolk

Studenten staan niet bepaald bekent om de orde in hun studentenhuis of studentenkamer. Ga er maar vanuit dat dit keer niet anders zal zijn. Dit cadeau zorgt er in ieder geval voor dat er genoeg zuurstof in huis blijft; doordat de plantjes blijven leven! Dat komt door deze bijzondere bloempot, met regenwolk. Deze vul je met water, waarna het zachtjes op de planten druppelt. Precies de manier zoals de natuur het heeft bedacht. Natuurlijk moet je wel af en toe nog even de wolk bijvullen, maar dat vergeten ze op deze manier een stuk minder snel.

Marvel Hulk mok

Heb je moeite met wakker worden? De Hulk mok van Marvel is groot, groen en meedogenloos. Ideaal voor een sterke bak koffie aan het begin van de dag. Één slok uit deze stevige vuist en je kunt meteen weer helder denken. De mok is geïnspireerd door het iconische stripfiguur Hulk, het alterego van de wetenschapper Bruce Banner. Als Bruce zich kwaad maakt, verandert hij in de afschrikwekkende groene Hulk met bovennatuurlijke superkrachten. Misschien geeft een flinke bak koffie of thee jou hetzelfde effect. De mok is lekker groot met een inhoud van 335 milliliter, dus ideaal voor als je een flinke opkikker, zeg maar kater,  nodig hebt.

 

Image Credits: Pexels.

Leave your vote