Een weekendje weg vindt iedereen leuk en het wordt nog leuker als je een bijzondere locatie uitzoekt waar je kunt slapen. Op grote hoogte, tussen de ezels of in een reddingscapsule. Niet echt locaties waar je als eerst aan denkt, maar het is echt mogelijk. Bijzondere plekken om te overnachten; zo’n nachtje is ook een heel leuk cadeau.Lees snel onze cadeautips!

Ik zeg ia, eh ik bedoel ja

Overnachten tussen de ezels; dat kan alleen in Brabant. Je slaapt in een sfeervolle woning op een ezelweide. De woning is van alle gemakken voorzien en er staat zelfs een flesje wijn op je te wachten. Het eerste wat je ziet als je wakker wordt zijn de ezels. Hopelijk balken ze je niet wakker.

Op grote hoogte

Normaal lukt het mij niet om in een vliegtuig te slapen maar dit is andere koek. Dit vliegtuig bevindt zich op 8 meter hoogte die je met een wenteltrap kunt bereiken. Daar slaap je in een luxe suite en staat er een welkomstpakket voor je klaar. ‘Vlieg’ je toch nog een keer business class.

Slapen in een wijnvat

In het Brabantse Groeningen liggen twee reuze wijnvaten waar je in kunt overnachten. De vaten van 20.000 liter zijn gemaakt van eikenhout en zijn traditioneel behouden gebleven. Het vat is gereinigd van binnen, maar in lichte mate is de geur van de Port nog aanwezig. Het “kijkgat” is vermaakt tot raam en biedt een prachtig uitzicht over de ezelweide. Kortom: Slapen in een wijnvat; een super unieke slaapervaring!

Overnacht in een Stro-Iglo

De iglo heeft een grote, ronde glazen koepel in de nok. Bij een heldere nacht geniet u samen vanaf uw bed van de Groningse sterrenhemel. De iglo is verder voorzien van elektra, verwarming en een minibar. ‘s Ochtends staat er een heerlijk ontbijt voor u klaar. Vanaf uw eigen terras met privé picknicktafel, heeft u een prachtig uitzicht over de landelijke omgeving. Kortom: ontdek de unieke Stro-Iglo!

Leave your vote