Voetbal en jongens… een perfecte combinatie. Want welke jongen is er nu niet gek op voetbal? En dit geldt écht voor alle leeftijden, het is ook vaak een hobby van vader, zoon en misschien zelfs wel van opa. Wil je jouw zoon, man of vader daarom eens verrassen met een echt leuk cadeau? Geef een voetbaltenue cadeau! Tip: het is ook een cadeau trainer voetbal!

Favoriete club

Voordat je een voetbaltenue cadeau geeft, is het eerst zaak om te weten wat de favoriete club van jouw zoontje of partner is. Misschien is het Real Madrid, PSG of Juventus? Het kan natuurlijk ook zijn dat hij niet zozeer een favoriete club heeft, maar vooral een favoriete speler. Neymar, Ronaldo of misschien gewoon onze eigen Arjen Robben? Het maakt niet uit welke club of speler er favoriet is, want bij voetbalshirtskoning.nl vind je het voetbaltenue wat jij zoekt!

Met eigen naam

Weet jij wat nog stoerder is dan een een voetbalshirt met bijvoorbeeld de naam en het rugnummer van Neymar of Messi? Een shirt eigen naam en rugnummer! Een voetbaltenue kind is een mooie stimulans voor de jonge voetballertjes en wij weten ook zeker dat dit tenue niet alleen op het veld gedragen zal worden. Wedden dat dit het lievelingssetje wordt? Dit is ook echt een persoonlijk cadeau voor Vaderdag, waar hij nog heel lang plezier van zal hebben. Tip; koop voor vader en zoon hetzelfde setje!

Nog veel meer

We hadden het al even over voetbalshirtskoning.nl; hier hebben ze echt alles voor de voetbal fan. Als je liever geen tenue cadeau wilt geven, dan kun je ook denken aan een mooi trainingspak of een gave voetbal. En ook altijd handig om te hebben; mooie voetbalsokken. Dit maakt de outfit tenslotte helemaal af. Niet alleen voor de tenue’s geldt dat ze er voor diverse clubs zijn, dit geldt ook voor de andere cadeaus die ze verkopen.

WK 2018

Het zal je niet ontgaan zijn dat Nederland dit jaar niet met het WK mee doet; waar wij natuurlijk allemaal heel erg van balen. De echte voetbalfan zal echter nog steeds naar het WK kijken en heeft misschien nu wel een andere favoriet. Is hij dit jaar voor Brazilië, België of juist voor Frankrijk? Verras hem met het WK shirtje van dit land; dat maakt het nog leuker.

Welk shirt of voetbaltenue je ook cadeau geeft, dit is een cadeau waar ze heel veel plezier van hebben.

Leave your vote