Een cadeau is een cadeau, als er moeite voor is gedaan dan is het al goed genoeg. Toch kunnen we – als we het toegeven – jaloers worden op de overdreven cadeaus die bekende koppels aan elkaar geven. 

Een roze auto

Ook al zijn ze uit elkaar, de auto staat vast nog in haar garage. Zangeres Mariah Carey kreeg voor haar veertigste verjaardag een Porsche Cayenne. Maar wat doe je als je vrouw een bekende ster is? Iets in het roze is al een goed begin. De auto is namelijk in de unieke kleur Mariah Carey roze gespoten.

Ja, je leest het goed, er is een roze tint vernoemd naar de zangeres.

Een wel heel uniek trouwcadeau

Een tikkeltje overdreven, maar ons hoor je niet klagen als wij zo’n cadeau zouden krijgen. Acteur Tom Cruise heeft diep in zijn buidel getast en voor zijn inmiddels ex-vrouw Katie Holmes een privéjet gekocht. Liefde kent geen grenzen, zijn portemonnee blijkbaar ook niet. Cruise heeft een duizelingwekkend bedrag van maar liefst 20 miljoen dollar uitgegeven.

Een kleinigheidje

Een echtgenoot als David Beckham willen wij om vele redenen. Zijn vrouw is heel blij met hem nadat zij een Bvlgari ketting kreeg ter waarde van 8 miljoen dollar. Ja, wij zijn hier best jaloers op omdat de enige ketting die wij op kantoor hebben een snoepketting is.

Leave your vote