Een kado krijgen of geven wat gepersonaliseerd is, blijft toch het leukste wat er is. Leuk om te laten maken maar ook om te zien hoe de ontvanger reageert op het door jou bedachte kado. Op Greetz heb je een heleboel keus. Ik heb onderstaand wat ideetjes neergezet.

Leuk kado voor iedereen

1. Bedankt!

Er is altijd wel een reden om iemand te bedanken. Je vriendin heeft je geholpen in je tuin, je moeder heeft iets aan je uitgeleend of iemand heeft je bijgestaan toen je een wat moeilijke tijd had. Chocolade doet het altijd goed en je kunt er nog samen van genieten ook. Merci is het ideale kado. Je hoeft niet eens bedankt te zeggen, want de doos met chocolade zegt al voldoende. Je kunt deze doos personaliseren door bijvoorbeeld een foto van jezelf of samen met je vriendin er op te plaatsen.

2. Gefeliciteerd

Je vader wordt 50 of je beste vriendin wordt 30. Altijd leuk om een grapje uit te halen. Met deze mok gaat dat zeker lukken. Je kunt er zelf tekst en een foto op plaatsen. De gelukkige vergeet nooit meer wanneer hij of zij deze leuke mok kado heeft gekregen.

leuk_kado_voor_iedereen2

3. Diploma

Bij het behalen van een diploma of rijbewijs horen bubbels. Deze fles kan je personaliseren met een bijpassende tekst. En als de fles leeg is gooi je hem natuurlijk niet weg, want het is een mooi aandenken. Greetz.nl kan de fles verpakken in een mooie kadoverpakking zodat het nog leuker is om een kado te krijgen.

4. Ballonnen

Een ballon is helemaal het einde! Er zou wel eentje in ieder huishouden aanwezig moeten zijn. Bijvoorbeeld eentje met een foto van je dochters en hun namen, perfect om ook kado te doen tijdens een verjaardag of internationale zussendag. Een echte eyecatcher waar je trots op kunt zijn.

Leave your vote