Als je een feestje geeft, horen daar natuurlijk slingers en ballonnen bij. Hema.nl heeft de leukste versieringen om je huis mee op te vrolijken. Maar er zijn veel meer feestelijke cadeaus van zelfgemaakte etiketten voor op de bubbelsap tot verkleedspullen. Het is dus een feestje om bij Hema.nl te shoppen voor de leukste cadeaus.

Hoe oud?

Met een chique gouden cijfer voor het raam weet iedereen hoe oud de jarige wordt. Het is een ballon van folie die je makkelijk zelf opblaast. Niet alleen leuk voor kinderen maar ook leuk als er bijvoorbeeld iemand 50 wordt.

Het spookt

Heb je een themafeestje zoals Halloween dan kan je je huis versieren met pompoenen en vampieren. Hema verkoopt leuke papieren figuren om je hele huis mee te versieren. Om het feest compleet te maken serveer je je hapjes en drankjes op bijpassende borden en bekers met pompoenen en vampieren figuren.

Ballonfiguren

Vroeger keek ik altijd vol bewondering naar de persoon die met ballonnen heel snel een figuur in elkaar zette. Nu kan je het zelf proberen, want deze ballonnen zijn gewoon te koop bij Hema.nl. Met een instructie en een pompje om de ballonnen mee op te blazen maak je de leukste dieren.

Taart op niveau

Je zelfgebakken taart moet natuurlijk wel mooi gepresenteerd worden. Op deze etagère kan je taart, cupcakes of brownies een mooie plek geven. Maar hij is ook leuk om te gebruiken voor een high tea. Hij is makkelijk in elkaar te zetten en als je hem voorzichtig schoonmaakt meerdere keren te gebruiken.

Leave your vote