Misschien een beetje aan de vroege kant, maar ik ben al volop bezig met de voorbereidingen voor de feestdagen. Wat ga ik doen? Met wie en waar? Vragen die mij al een aantal dagen bezig houden. Ik heb de feestdagen de laatste jaren meestal met familie gevierd en vind dit nog steeds gezellige en bijzondere momenten.
Maar er is, vooral met Oud&Nieuw natuurlijk meer te doen dan aftellen bij de televisie! Ook ben ik erg benieuwd naar jouw plannen voor de feestdagen!

Sinterklaas

Omdat ik de jongste ben in het gezin, kwam er voor mij al snel een einde aan de pakjesavonden. We hebben daarna nog wel een aantal jaar surprises en cadeautjes gedaan maar ook dat is al een aantal jaren voorbij. Wat mijn plannen zijn voor Sinterklaas dit jaar? Ik heb nog geen idee! Daarbij dacht ik gelijk aan de lezers van het blog natuurlijk! Hebben jullie leuke ideeën en suggesties?

Kerstmis

De kerstdagen: gezellig met familie. Zo is het voor mij altijd geweest en zo zal het ook dit jaar gaan. Wel vier ik een van de Kerstdagen bij mijn vriend. De andere dag eten we gezellig met mijn familie! Tijdens de Kerst doen we meestal niet aan cadeautjes. Ik denk dat ik daar dit jaar maar eens verandering in ga brengen! Doordat ik al die leuke cadeautjes zie op Eenkadovoor, heb ik voor iedereen al een leuk presentje in gedachten! Bij Eenkadovoor vieren we ook kerstmis met een zelfgemaakte lunch, en daar kijk ik erg naar uit!

Oud&Nieuw

Oudejaarsdag breng ik door met het gezin en mijn oma’s. We eten ‘s avonds gezellig samen. De avond, inclusief het aftellen doe ik samen met mijn vriend, waarschijnlijk bij een van ons of bij vrienden thuis. Daarna ga ik met een groep vriendinnen feest vieren! Zo kan ik familie, vriendje en vriendinnen combineren en een hele leuke dag met iedereen beleven!

Leave your vote