Sieraden vertellen bijna altijd een verhaal, een verhaal over de liefde, een verhaal van vriendschap, trouwen, maar ook van verdriet, van overlijden en moeilijke periodes die overwonnen zijn. Hoe mooi zou het zijn als je dat verhaal persoonlijk kan maken in een sieraad. Moodstream.nl is de online wegschop voor persoonlijke sieraden of sieraden met een betekenis. Naast deze unieke sieraden hebben zij ook een ruime assortiment in modische sieraden van leer, edelstaal en zilver. Ben je opzoek naar een mooi sieraad dan ben je bij moodstream.nl bij het goede adres.

Twee hartjes

Er is nu een super trendy ketting uit de nieuwe collectie van Super Stylish. De twee hartjes hebben ieder hun eigen afmeting. De halsketting is verkrijgbaar in het zilver, roségoud verguld of goud vervuld. Deze ketting is ideaal voor elke gelegenheid en voor jong en oud.

Faith hope love ring

Deze zilveren Faith Hope Love ring bestaat uit 3 losse zilveren ringen met handgravure. Mocht je een andere tekst op de ring willen? Dat kan natuurlijk ook. Als je een ring als cadeau doet voor je vriendin zit daar veel liefde aan vast. Je kan ook jullie namen beide graveren erin, zo maak je de ring super persoonlijk!

Heilige kruis

Amen geloofsarmband bcrb met heilige kruis. Iedereen kent de rozenkrans wel, een ketting met kralen of balletjes en een kruis eraan. Meestal als je iemand wilt beschermen geef je iemand zo’n ketting cadeau. Nu heeft het merk AMEN een armband gemaakt met een mooie kruis, eens iets anders dan een rozenkrans. De collecties AMEN omarmen niet alleen het geloof in de strikte zin, maar een breder concept van de liefde, de liefde voor de partner, houden van hun kinderen, vrienden en al uw dierbaren.

Een uniek en persoonlijk cadeau

Er is geen ander sieraad bekend dat zo tijdloos en elegant is als een slavenarmband, iedere vrouw zou eigenlijk een slavenarmband in haar kastje moeten hebben. Geschrikt voor een casual en chique gelegenheid. De armbanden zijn er in 2 vormen, de vierkante vorm en de ovale vorm. De tekst kan zowel in de binnenkant als aan de buitenkant gegraveerd worden.

Image Credits: Pexels.

Leave your vote