Van zaterdag 11 t/m zondag 19 november is het de Kookboeken7daagse. In deze periode ontvang je bij aankoop van een kookboek van minimaal € 19,50 gratis het Kookboekenweekgeschenk ‘Smaakmakers’. In ‘Smaakmakers’ vind je inspirerende gerechten van onder andere Rens Kroes, Sergio Herman en Yvette van Boven.

Lekker eten

Iedereen houd van eten, maar hoe leuk zou het zijn om elke dag andere gerechten te maken? Gerechten die je nog nooit gemaakt hebt maar waar je wel heel erg nieuwsgierig naar bent! Bij Bruna heb je veel verschillende kookboeken bijvoorbeeld: Hamburgers, 500 stoof en ovenschotels of slim zonder pakjes en zakjes. Ik ga nu kort iets vertellen over 7 kookboeken, het zal je zeker nieuwsgierig maken!

Hamburgers

Maak nu de perfecte hamburgers met behulp van dit kookboek. Het lijkt zo simpel, een smaakvolle hamburger bereiden. Maar toch komt er heel wat bij kijken wil je de perfecte hamburger kunnen serveren en mensen versteld zien staan. Hoe kies je het beste vlees en hoe kruid je dat, hoe bak je een lekker broodje, welke kaassoort en welke verse kruiden neem je en hoe maak je een goede saus? Op al deze vragen krijg je antwoord in het kookboek ‘hamburgers.

500 stoof en ovenschotels

500 stoof- & ovenschotels zit vol met verschillende recepten voor voedzame maaltijden die niet een hele dag voorbereiding vergen! Het bespaard je ook nog eens een hoop afwas want je hebt er niet al je pannen voor nodig, het zijn recepten voor de perfecte eenpansmaaltijd! Veelzijdig dus niet altijd dezelfde schotels, makkelijk klaar te maken en daarna kan je het invriezen en op een andere dag ervan genieten! 500 recepten voor alle lievelingskostjes en nog veel meer.

Slim zonder pakjes en zakjes

Slim zonder pakjes en zakjes volgens de methode Koken met Karin, dat betekend dat je elke dag gevarieerd en lekker eet. Dat je optimaal gebruik maakt van wat je in huis hebt, boodschappen doen op recept zodat je niks hoeft te verspillen. Duurzaam en gezond, zonder dat je er moeite voor hoeft te doen.

500 taarten & cakes

In dit boek staan recepten voor 500 heerlijke taarten en cakes, perfect voor verjaardagstaarten, kersttaarten en bruidstaarten. In de inleiding staat informatie over de voorbereidingen over het bakken zelf en informatie over de keukengerei, ingrediënten, decoreren en verder versieren van taarten. Taarten uit verschillende landen en ieder hoofdstuk heeft een ander thema! In dit boek is er vast een taart of cake die perfect bij je past.

500 cocktails

Dit is natuurlijk mijn favoriete kookboek, 500 cocktails! Ik hou van cocktails en dit boek heb ik nu al een tijdje en het bevalt mij prima! Het varieert in verschillende cocktails van een “Mojito” tot “Sex on the beach”. Maar er staan ook alcohol vrije cocktails in voor de mensen die geen alcohol willen of er niet van houden. Met dit boek kan je zelf experimenteren, super leuk voor een meidenavond of voor een feestje!

Boullion & Soep

Ben jij meer een soepmens dan is dit boek een aanrader voor jou! Een basis van bouillon met groenten, kruiden, zaden of specerijen, vis of vlees.. Ontdek hoe je al die smaken kunt combineren in een heerlijke soep. Soep met garnalen en gember, soep met kip, bleekselderij en paddenstoelen, heldere wortelsoep met specerijen. Boullion & Soep vertelt je er alles over!

Basiskookboek voor studenten

Eenvoudige recepten voor lekkere, gezonde en goedkope gerechten ideaal voor studenten! Als student wil je natuurlijk het liefst zo weinig mogelijk tijd, energie en geld verspillen aan koken. Maar om te leven op magnetron maaltijden is ook niet echt aan te raden! Daarom is dit kookboek precies wat je nodig hebt. Of ken je een student die gaat studeren dan is dit het perfecte cadeau; basiskookboek voor studenten.

Image Credits: Pexels.

Leave your vote