Ditverzinjeniet.nl heeft een heleboel leuke producten, waaronder een aantal fantastische gadgets! Hieronder zie je de meest geniale gadgets! Nummer 1 is speciaal voor alle schijterds onder ons die niet van krioelende beesten houden.

De spider-catcher

Spinnen; sommige mensen worden al gek van de gedachte van het beestje en andere mensen pakken het gewoon op. Behoor jij nou tot de eerste groep, dan biedt de spider-catcher de oplossing!

Met deze handige gadget pak je de spin levend op en kan je hem daarna weer vrij laten. Een must-have voor alle schijtluizen!

Tattoo armen

“Hey, ik heb een tattoo!” Laat je familie en vrienden schrikken met deze tattoo sleeves. De van nylon gemaakte sleeves zijn bedrukt met tattoo’s en lijken op een metertje afstand net echt! Er bestaan vijf verschillende sleeve-sets, dus genoeg keus! De perfecte grap om je ouders in de maling te nemen of om gewoon stoer te doen bij vrienden!

Strak in pak

Helemaal hip & happening dit jaar zijn toffe Zentaipakken! De pakken bedekken je hele lichaam, inclusief je hoofd! Wat het precies moet voorstellen is ons nog een raadsel, maar opvallen zal je zeker! De pakken zijn verkrijgbaar in verschillende felle kleuren en sinds kort zijn er ook Zentaipakken in gave printjes te koop in de shop!

Goed gemaskerd

Wil jij het feest dit jaar ten volle meemaken maar wil je liever niet worden herkend als je lekker gek aan het doen bent? Zet dan een van de grappige dierenmaskers op! Jij steelt de show als paard, varken óf zebra. Of heb je stiekem altijd al een eenhoorn willen zijn?!

Deze, en nog veel meer leuke kostuums en gadgets vind je bij DitVerzinJeNiet.nl! Had jij al een leuke outfit of hebben wij je geïnspireerd en op een idee gebracht? Laat een reactie achter met daarin hoe jij verkleed gaat! Wij zijn erg benieuwd naar jouw creatie!

Leave your vote