Natuurlijk is het leuker om kado’s te geven dan te krijgen, natuurlijk. Maar soms is het vooral leuk om jezelf te verwennen met een kado’tje voor jezelf. Of zelf een kado! Gewoon omdat je het verdiend hebt. Deze week vertelt Martine over het kado wat ze laatst voor zichzelf gekocht heeft, gewoon omdat ze het verdiend heeft!

Welk kado heb je voor jezelf gekocht?

Ik heb pas een Philips Airfryer voor mijzelf gekocht! Ik weet het, huishoudelijke apparaten zouden niet als ‘kado’ gezien moeten worden, maar in dit geval wel hoor. Weet je wat een Airfryer is? Dat is een ‘gezonde frituurpan’! Nou ja, frituurpan is zeker het juiste woord niet, het is eigenlijk een hete lucht oven (de vertaling is ook lucht frituur).  Maar met de Airfryer frituur je dus op een gezondere manier. Frietjes bevatten tot 80% minder vet en ook snacks zijn geschikt voor de Airfryer. En dat niet alleen; je kunt er ook mee grillen, bakken, braden en roosteren!

Waarom wilde je dit graag aan jezelf kado geven?

Ik ben al een tijdje aan het lijnen, maar uit tijdnood zet ik toch nog wel eens ongezonde dingen op tafel. Zonde! Ik had al eerder over de Airfryer gehoord, dat je er niet alleen ‘gezonde’ patatjes mee kunt maken, maar ook veel meer dingen mee kunt doen. En dat het sneller werkt als bijvoorbeeld een oven. De reden dat ik hem niet gelijk gekocht heb, is omdat hij toch wel aan de dure kant is.

airfyer

Je hebt de goedkoopste voor ca. € 120,–, maar die is wat aan de kleine kant. Vandaar dat ik een grotere wilde, die eigenlijk € 280,–. Dat is een hoop geld!
Ik wilde hem dus al een tijdje hebben en toen ik een aanbieding zag, dacht ik ‘Nu ga ik hem kopen!”

Heb je spijt van jouw kado?

Nee, zeker niet! Ik heb er al veel dingen mee gemaakt, zo leuk en makkelijk om te doen! En ik kan echt iedereen de Philips Airfryer aanraden!!

Leave your vote