Geen bloemetjesbehang, geen pastelkleuren, geen onnodige accessoires. Nee, de mancave van een man bevat geen tierelantijntjes, maar bestaat uit stoere meubelen, een grote televisie, een mini-koelkast met bier en geen enkele vrouw mag over de drempel treden. (Alsof wij dat stinkhok in zouden willen..). Om de mancave te bevoorraden heeft de webshop van de week Gadgethouse.nl 3 toffe gadgets voor vaders – of een man die het verdient.

3 gadgets voor vaders

1. Ninja Turtles 3D lamp

Als ultieme fan van de comics over de avonturen van de Teenage Mutant Ninja Turtles heb je deze Donatello-lamp nodig in je mancave. Door het ontwerp van de lamp lijkt het alsof het hoofd van Donatello door de muur breekt. Het is een nachtlamp, dus geschikt voor een zacht licht als de mannen een horrorfilm kijken. Je hoeft ‘m niet eens aan te zetten, het is genoeg als collectors item!

2. All Star iPad Gitaar

Weet je dat je pa graag gitaar wil leren spelen, maar is het te moeilijk voor hem? Dan is de All Star gitaar misschien wel een oplossing. Deze gitaar werkt net even wat anders dan een normale gitaar. Je plaatst een iPad, iPhone of iPod Touch in de houder in de gitaar, dan zet je de All Star gitaar applicatie aan die je gratis gedownload heeft en rocken maar!

Top: niemand heeft last van het concert van de vader: aan het uiteinde zit een ingang voor de koptelefoon.

3. Heat ‘n’ Eat popcornmaker

Verse popcorn hoort thuis in iedere mancave. Bovendien is het ook nog een gezonder alternatief op kant-en-klare popcorn. Hoe het werkt:

1. Vul de maatbeker tot het streepje met mais
2. Strooi de mais in de Heat ‘n’ Eat kom
3. Verdeel de mais goed over de bodem
4. Plaats de deksel op de kom en sluit hem met de maatbeker
5. Plaats in de magnetron voor ongeveer 3 minuten (varieert per magnetron)
6. Smullen!

Leave your vote