Natuurlijk ken jij de Minions al, uit de films Despicable me  (Verschrikkelijke Ikke)! Die gekke kleine volgelingen veroverden toen al de harten van vele en ze gaan verder. Vanaf begin juli draait er namelijk een heuze Minions film in de bioscoop en mijn kinderen kunnen niet wachten. De Minions waren altijd al geliefd in huize Van der Haven, maar sinds ze vorige week ook te sparen zijn bij de Plus is de Minions Mania compleet. Geen probleen… wij zetten de leukste Minions cadeaus voor je op een rij!

1 Alle Minions voor op school

School wordt een stuk leuker als je pennen en ander gerei van de Minions hebt. Leuk voor het nieuwe schooljaar, maar ja, wachten hoeft wat ons betreft niet hoor. Stempelen, kleuren, notebook, een leuke gum, een mooie etui, je vindt het allemaal. Brood gaat natuurlijk in een mooie Minions broodtrommel, samen met die leuke nieuwe schoolbeker van de Minions!

2 Buitenspelen met de Minions

Wat een heerlijk weer de laatste dagen! Dan komen de zwembandjes, opblaassurfboard en strandbal goed van pas.

3 Knuffelige Minions

Wat zijn ze schattig he, de Minions! En ook zo lekker om mee te knuffelen, vooral met de echte Minion knuffels 🙂 Welke vind jij het leukst?

4 Minions kinderfeest

Mijn zoontjes zijn begin juli jarig en de oudste mag een partytje organiseren. En hij weet het zeker; het wordt een Minions partij’tje met een bezoekje aan de bioscoop. Om eerlijk te zijn vind ik dat helemaal niet erg; het lijkt mij ook een hele leuke film! En verjaardagen worden extra leuk met versieringen van Minions, leuks genoeg!

5 Alles voor je kamer

Posters, kussen, een mooi dekbedovertrek; iedere kamer tover je zo om in een mooie Minions kamer.

Leave your vote