Een horloge met knipperende lichtjes. Zou dat echt zo leuk zijn als dat het staat beschreven? En vinden zowel jong als oud hem leuk? Ik ging op pad met mijn Disco Watch van Bestel.nl.

Op de website van Bestel.nl staat een filmpje van de disco watch. Ik kijk ernaar en ben benieuwd wat ik binnen ga krijgen. Ook vind je op de site mooie foto’s en een leuke tekst. Ik word al helemaal enthousiast als ik er naar kijk. Kom maar op met dat horloge.

Een grote doos

Zodra ik de deurbel hoor weet ik dat dat mijn horloge moet zijn. En ja hoor, in een grote doos zit het horloge met de extra bijgeleverde bandjes. Door de stevige verpakking kan er met beide niks gebeuren. Als bedankje zit er een kaartje bij voor korting voor mijn volgende bestelling.

Laat het feest beginnen

Wanneer ik het horloge aan zet, komt mijn zoontje kruipend op mij af. De lampjes vindt hij geweldig en hij kan niet stoppen met lachen. Het  horloge heeft 4 standen: alle lampjes aan, omstebeurt de lampjes aan, willekeurig de lampjes aan en de lampjes reageren op geluid. Vooral de laatste stand is erg in trek bij mijn zoontje. Hij gilt wat af naar het horloge en ligt helemaal dubbel.

Tijd voor een ouder kind. Op het feestje bij mijn oma laat ik hem aan mijn neefje zien. Hij wil hem gelijk om zijn pols en begint er mee te spelen. Alle knopjes worden in gedrukt. En ook hij vindt stand vier toch wel de allerleukste. Mijn neefje is bijna vier en vraagt of hij het horloge mag houden. Sorry schatje, misschien na de test.

Ik ga door naar mijn ene nichtje, een groep 6 leerling. Ook zij vindt hem vet cool. Vooral als ze straks in groep 8 zit en een discofeestje heeft. De extra bandjes die erbij zitten vindt ze erg handig. Zo heeft ze tenminste voor elk t-shirt een ander bandje. Het is maar waar je aan denkt!

discowatch3

Review Disco Watch

Dan is het tijd om naar mijn puberende nichtje te gaan. Klaar voor haar scherpe mening geef ik haar het horloge. Beetje saai vindt ze. Maar zodra de lampjes aan gaan, verschijnt er een glimlach. Niet een horloge voor op school, want dan wordt ze misschien uitgelachen. Maar wel gaaf voor op de schoolfeesten. Zeker als het donker is. Ook door haar is het horloge dus goedgekeurd.

Op naar een volwassen iemand. Ik ga van jong naar oud en begin bij mijn zus. “Leuk horloge,” zegt ze, “maar niet echt iets waar ik mee ga lopen.” Ze vindt het horloge net even wat te groot voor haar pols.

Mijn vader vindt hem ook wel grappig, maar denkt dat hij te snel gaat zweten door die plastic bandjes. Wel vindt hij het handig dat er veel gaatjes in het bandje zitten zodat iedereen hem om kan doen.

En dan geef ik hem aan mijn oma. Ze begint te lachen en zegt tegen mij: “Je ziet mij toch niet met zo’n ding lopen? Dit is echt iets voor jongelui en dat ben ik al lang niet meer!” Wel vindt ze het leuk bedacht en zou ze vroeger er vast mee gelopen hebben, maar toen was die techniek er nog niet.

Even spelen

Nadat ik iedereen heb gehad, komen mijn neefjes en nichtjes naar me toe. Of ze nog even met mijn horloge mogen spelen. En of ik hem niet ga verloten. Blijkbaar is hij erg in trek. Van mij mogen ze er nog even mee spelen, maar ik besluit hem zelf mee te nemen. Mijn mannetje is er nog te klein voor, maar dit geeft mij te tijd om na te denken wat ik er mee ga doen.

In ieder geval wil ik hem nog aan mijn kleuterklas laten zien. Volgens mij ben ik de hipste juf van de school met dit horloge!

discowatch

Mijn conclusie

Een erg leuk horloge dat vooral in trek is bij kinderen. Een origineel cadeau voor jongens en meisjes. Vooral standje 4 is erg geliefd. Door de verschillende kleuren bandjes past hij bij elk outfit. Er zijn bandjes voor jongens en voor meisjes.

Leave your vote