Onlangs werd ik verrast met dit leuke doosje. Lindt en chocolade dat is een goede combinatie dacht ik. En wat leuk dat mijn naam er op staat! Toen ik het doosje opende, werd ik verrast met vijf chocoladesticks  met verrukkelijke namen. Strawberry Cheesecake, Cookies & Cream, Crunchy Nougat en Caramel Brownie; allemaal namen waar het water van mij in de mond liep. Ook aan de binnenkant staat er een leuke tekst met mijn naam en als ik één voor één de chocolade sticks heb opgegeten komt er weer een leuke tekst tevoorschijn: Tessa was ’t lekker? Een ontzettend leuk en origineel cadeau en omdat Moederdag er bijna aan komt is dit natuurlijk hartstikke leuk om te geven. Stap voor stap leg ik uit hoe je dit doet.

Aan de slag

Dit originele cadeau is te koop bij yoursurprise.nl. Bij de chocoladecadeaus vind je de Lindt Hello chocolade zoals dit doosje met chocolade heet  Op de voorkant komt de naam te staan van je moeder. In het deksel kan je ook weer de naam van je moeder neerzetten en hier kan je nog drie extra tekstregels toevoegen. En tenslotte jouw naam, want je moeder mag natuurlijk wel weten dat het heerlijke cadeau van jou afkomstig is. Tenslotte komt de naam van je moeder ook nog onder de chocolade te staan maar dat ziet ze pas als de chocolade op is.

 

Bestellen

Als je de tekst hebt ingevuld klik je op ‘In winkelmand’. Er komt een pop-up venster tevoorschijn waarbij je als extraatje kunt kiezen uit één van de drie cadeau enveloppen. Als je op ‘Verder naar bestellen’ klikt voer je je gegevens in en dan heb je het cadeau binnen twee werkdagen in huis.

Jezelf verwennen

Ik was in ieder geval heel blij met dit lekkere cadeau. Mijn favoriete stick was de Strawberry Cheesecake. Wat een mazzel had ik, want deze smaak zat twee keer in het doosje. De andere varianten waren ook niet te versmaden hoor. Ik ben benieuwd welke jouw moeder het lekkerste vindt. En als je zelf nieuwsgierig bent, kun je natuurlijk ook voor jezelf een doosje bestellen. Misschien dat ik het ook wel doe, want het is natuurlijk hartstikke leuk om zo’n doosje op de deurmat te vinden en vervolgens lekker te snoepen.

 

Image Credits: eenkadovoor.nl.

Leave your vote