Er is natuurlijk niks leuker als moeder en dochter samen op pad te gaan, wat leuks te doen en aan het einde van de dag heerlijk na te genieten met een diner. Om een onvergetelijke dag samen te stellen, zijn wij voor jullie alvast op zoek gegaan naar ‘wat leuks om te doen!’

Uitgebreide fotoshoot

Er is natuurlijk niks leuker dan samen een fotoshoot doen. 45 minuten worden jullie gefotografeerd door een professionele fotograaf en tussendoor mag jij je omkleden, dus neem die heel kledingkast maar mee!

Er is ook een goedkopere basisvariant van een half uur!

Highest  Tea

Tijd om even bij te kletsen, met The Highest Tea in The Netherlands! Op 135 meter, hoger dan het restaurant in de Eiffel toren, kan jij genieten van een High Tea verzorgt door chef Bart Middendorp. Tot 45 kilometer heb je onverstoord uitzicht over de stad Den Haag!

Andere high tea

Als jullie het niet zo op hoge hoogten hebben, dan kun je natuurlijk ook voor een high tea op een andere locatie kiezen. Dat is het handige aan een Bongo, je geeft een high tea cadeau en de ontvanger kan zelf kiezen waar. Of je nu in Noord, Zuid-Holland of Limburg aan de high tea gaat; het zal genieten zijn voor moeder en dochter!

Image Credits: Pixabay.

Leave your vote