Soms heb je een moment dat alles tegenzit. Je weet even niet wat je moet doen óf je bent super zenuwachtig voor een bepaalde gebeurtenis, denk maar aan een rijexamen of een sollicitatie. In zo’n geval kun je wel een beetje geluk gebruiken. Dit krijg jij met het LuckyShirt! Vandaag review ik er eentje, lees je mee?

Wat is het LuckyShirt?

Het LuckyShirt is een project van twee vriendinnen, onze eigen Martine en Jolanda. Het LuckyShirt is een t-shirt met een gebruiksaanwijzing. Als je het shirt gebruikt zoals wordt aangegeven, werkt het als een soort klavertje vier. Het shirt heeft een bedrukking van goede kwaliteit en is grijs/taupe van kleur. Kijk hieronder naar de gebruiksaanwijzing:

lucky shirt2

Een persoonlijk tintje

Ik heb dit shirt gekregen, maar wilde hem natuurlijk niet zelf houden. Het werkt dan ook alleen als je hem aan iemand anders geeft. Ik wist meteen iemand waar ik shirt aan wilde geven, mijn vriendinnetje Jacky kwam vier weken geleden terug uit Barcelona en gaat nu haar ‘bestaan’ in Nederland opnieuw opbouwen. Ik wilde haar succes wensen, dus het LuckyShirt kwam goed uit!

Ik heb het lelijkste handschrift ooit hier (geschreven met een oude stift), maar het gaat om het idee. Je kunt op de bijgeleverde kaart je eigen gelukswens invullen. Super leuk als je het LuckyShirt cadeau geeft.

Ik heb ‘mijn’ LuckyShirt via de post doorgestuurd naar Jacky. Dat was een grote verrassing!

lucky shirt kaart

Helemaal happy

Gelukkig was Jacky er blij mee én het shirt past goed! Ze draagt een maat S. Het shirt is ook in maat M, L en XL verkrijgbaar. Het is een origineel cadeau dat iemand echt niet verwacht. Of het shirt heeft gewerkt? Jazeker, want Jacky is inmiddels aan het werk! Hopelijk kan ze het LuckyShirt nog eens inzetten!

Leave your vote