Stel je voor: je opa wordt 80, je moeder wordt 40 of jij kent iemand die enorm op ziet tegen zijn 30ste verjaardag. Wat is er dan leuker om een prachtig en vooral uniek cadeau te ontvangen? Eenkadovoor weet natuurlijk het allerleukste kado hiervoor; een fotomozaiek van Moz-Art!

Wat is een foto mozaiek?

Een fotomozaïek is eigenlijk een foto dat is opgebouwd uit honderden andere foto’s. Je kan er van alles mee maken: stillevens, dieren, abstracte kunst, portretten… Je kunt het je zo gek niet bedenken, of het is mogelijk. Natuurlijk zijn dit niet zomaar foto’s. Om een gewenste foto of afbeelding te vormen, wordt naar de kleurcodes gekeken. Op iedere plek komt dan een foto dat voornamelijk bestaat uit die kleur en dat ziet er dan zo uit! (zie foto.)

Hoe werkt het?

Moz-Art is een gebruikersvriendelijke website, want hoe het precies in zijn werking gaat is niet ingewikkeld. Het is zelfs zó makkelijk, dat het in drie stappen uitgelegd kan worden:

  1. Hoofdfoto uploaden.
  2. Kleine foto’s uploaden.
  3. De fotomozaïek wordt gemaakt.

Ideaal voor de ceremoniemeester

Deze stappen komen samen met extra uitleg zodat er niks fout kan gaan! Maar weet je wat eigenlijk het allerleukste van het maken van een fotomozaiek  via Moz-art.nl is? Je kunt met al je vrienden, familie of collega’s foto’s aanleveren! Dus nog even terugkomend op jouw opa die binnenkort 80 wordt en daarom een etentje voor familie en vrienden geeft. Je kunt alle gasten vragen om mee te helpen aan het fotomozaiek; iedereen kan zijn of haar eigen foto’s uploaden. Ook geen gedoe met mensen die de foto’s eerst naar jou moeten mailen, nee, iedereen kan het gewoon zelf doen. Is dat niet ideaal!

Leave your vote