De dames van Blond Amsterdam hebben hard aan de weg getimmerd. Van servies tot tafellaken, kleurrijk of in het Delfts Blond (zoals zij het noemen); er is al een hele collectie tot stand gekomen. Bij menigeen staat er al een kleurrijk bord of schaaltje op tafel of misschien wel het hele servies. Zelf ben ik er ook gek op dus ik breid mijn collectie steeds verder uit. Gelukkig hoef je er niet voor naar de winkel in Amsterdam, want bij Bol.com verkopen ze de spullen van Blond Amsterdam ook. Vanuit je luie stoel een kleurrijke schaal of tafelzeil bestellen. Ik heb de vijf leukste cadeaus voor jullie uitgezocht.

1. Snacken met Blond

Snacken dat doet iedereen wel eens en dan is het extra leuk om je snacks te serveren op deze schaal. Je kunt er een lekkere bittergarnituur met saus op serveren maar je kunt natuurlijk ook op een gezonde snack trakteren zoals komkommer, worteltjes en tomaatjes met een lekkere dipsaus erbij. Je cadeau komt meteen van pas op die verjaardag.

2. Uit Azië

Blond Amsterdam zoekt het ook buiten Europa op. Ze hebben een ‘From Asia with love’ lijn ontwikkeld zodat je je Aziatische gerechten op een Aziatische manier kunt presenteren maar wel op een Hollands bordje of in een Hollands schaaltje. Je rijst of noodles zitten bijvoorbeeld in deze prachtige schaal met deksel zodat het lekker warm blijft als je nog een tweede keer wilt opscheppen. Leuk cadeau voor je vriendin die net terug is van haar vakantie uit Azië.

3. Vrolijk gedekt

Het servies is niet alleen vrolijk maar je kunt ook een kleurrijk tafelzeil bestellen. Het tafelzeil is makkelijk schoon te maken en maakt er een gezellige boel van.

4. Even bijkletsen

De lijnen van Blond Amsterdam hebben ook allemaal leuke namen zoals deze bijvoorbeeld: Even Bijkletsen. De lijn bestaat uit bekers, borden, kommen en deze grote kop en schotel. Om gezellig met je vriendin of moeder bij te kletsen met een kopje thee en op het bordje lekkere chocolade.

5. Happy phone

Je telefoon moet natuurlijk ook in de stijl van Blond Amsterdam. Voor diverse telefoontypes zijn hoesjes verkrijgbaar met een leuke opdruk. De hoesjes zijn gemaakt van stevig siliconen materiaal en werkt schokabsorberend. Zoek snel uit wat voor telefoon je zus heeft en koop zo’n leuk hoesje voor haar.

Leave your vote