Om jullie nog maar eens jaloers te maken: de goedgevulde goodiebags die de bloggers van eenkadovoor kregen worden uitvoerig gereviewd. Door alle leuke goodies die in de tas zaten, vergeet je bijna de draagtas waar alles inzat. En dat is zonde, want de gepersonaliseerde witte tas is een regelrechte eyecatcher. 

De webshop IemandVerrassen had een goed plan: zij bezorgen de bags waar alle goodies inkomen. Met als resultaat een mooie en stevige draagtas. Want ja, de tas moet wel het gewicht van de spullen dragen. Om maar even bij het begin te beginnen.

Gepersonaliseerde draagtassen

Een persoonlijke tas creëren voor de bloggersdag. Dat kan makkelijk bij de webshop met het ontwerpprogramma. Om wat inspiratie op te doen, kun je op de pagina een aantal voorbeelden zien. Kies bijvoorbeeld voor een passend symbool, voeg een leuke tekst toe en maar een keuze uit de lettertypes en kleuren.

Lady boss Martine dacht er iets anders over: zij maakte zelf een afbeelding in Photoshop voor alle bloggers. Deze mogelijkheid geeft een bepaalde vrijheid om echt een tas te maken voor jezelf. Maar niet alleen een tas, je kunt er verschillende producten personaliseren.

Het is binnen!

En dan is het wachten op de goodiebags. Gepersonaliseerde artikelen worden binnen 1 à 3 werkdagen na ontvangst van betaling, verstuurd. Na twee dagen waren de draagtassen dan binnen. Op de redactie verwachtten wij een mooie tas met de afbeelding, maar al onze verwachtingen werden overtroffen!

De draagtas van 100 procent polyester met lange hengsels, die weer praktisch zijn om vast te houden of boodschappen mee te vervoeren, heeft een goede kwaliteit en is groot (afm.: 35,5 x 41 cm). Door de witte tas valt de kleurrijke afbeelding extra op. De kwaliteit van de afbeelding is goed door de hoge resolutie waarin deze is gemaakt. Zorg altijd voor een afbeelding die groot genoeg is zodat het eindresultaat bevalt.

De reacties

Alle bloggers waren onder de indruk van de goodiebags, omdat Martine op alle afbeeldingen de naam van de blogger had ingevuld. Zo had iedereen een aparte en persoonlijke tas waar je mee gezien wil worden!

bloggers

Leave your vote