Als aanstaande moeder heb je het niet altijd makkelijk. Je moet van alles regelen en je weet vaak niet precies wat je te wachten staat. Daar hebben wij de perfecte oplossing voor: de mommy survival kit! Maak jij jezelf, je beste vriendin of zus blij met dit praktische cadeau!

Nieuwe trend

Cadeaus geven is iets van alle tijden. De manier waarop we cadeaus geven en welke cadeaus ‘in’ zijn, verandert constant. Vandaag de dag zien wij steeds vaker praktische cadeaus de revue passeren. Geen toffe snufjes meer die na ontvangst achterin de kast óf onder je bed verdwijnen dus. Nee, cadeaus moeten praktisch zijn, je moet er echt wat aan hebben en er moet goed over nagedacht zijn. Vandaag richten wij ons op een wel heel praktisch cadeau: de survival kit. Een soort ‘hoe overleef ik’-pakket in de cadeauwereld. Deze toffe pakketten kun je helemaal zelf maken en ze kunnen geschikt zijn voor allerlei verschillende doelgroepen. Dit keer staat de kit voor mama’s centraal.

Do it yourself

De bedoeling van dit leuke cadeau is natuurlijk dat je lekker zelf aan de slag gaat. Ken jij een (bijna)moeder en heb je binnenkort een babyshower of een verjaardagsfeestje? Dit is het perfecte cadeau! De eerste stap naar dit pakket is toch wel wat inspiratie op doen op ons wereld wijde web. Op websites als Pinterest & WeHeartit vind je alle ideeën die je nodig hebt. Daarna is het kiezen van een grote mand, glazen pot, handige doos of leuke tas belangrijk. Dan is het tijd om te shoppen! Alles wat jij denkt dat handig, praktisch en grappig is voor de (aanstaande)moeder mag in het pakket. Denk aan: verzorgingsproducten om even lekker tot rust te komen, chocolade om even te genieten en paracetamol, dat spreekt voor zich. Maak jouw kit origineel door er producten in te doen die jou erg hebben geholpen als moeder of waar jullie samen leuke herinneringen aan hebben. Ook is het leuk om een handgeschreven brief of instructie bij het pakket te doen. De mama (to-be) zal zeker blij zijn met dit toffe cadeau!

Soorten kits

Zoals al eerder vermeld, zijn er heel veel verschillende doelgroepen waarvoor deze kit het perfecte cadeau is. Zo zijn er kits voor (aanstaande)vaders, pas getrouwde stellen, (aanstaande)opa’s en oma’s en reiskits. Hieronder zie je een aantal voorbeelden van de mommy survival kit. Het leuke aan deze pakketten is dat je ze helemaal naar jouw eigen wensen, en naar die van de ontvanger, kunt aanpassen.

banner-ebook

Leave your vote

-1 Points
Upvote Downvote