Megagadgets heeft een hoop leuke spulletjes. Voor hem, voor haar en voor kinderen. Ik mocht de batter dispenser uitproberen. Een leuk product waarmee je makkelijk cupcakes en pannenkoeken kan maken.

Geen geknoei

Aan de buitenkant van de doos zie je een plaatje met daarop de dispenser. Het ziet er allemaal heel makkelijk en licht uit. Dat moet ik dus ook kunnen.  Ik open de doos en haal er een lichtgewicht “bakje” uit. De hendel is paars en de rest doorschijnend. Niet iets voor een man, vindt hij. Ik knijp in de hendel en deze gaat lekker soepel. So far, so good. Tijd om hem te testen. We eten vanavond pannenkoeken, dus daar kan ik hem goed voor gebruiken. Je moet wel je beslag in een andere kom kloppen en dan overgieten. Nadat ik al het beslag in de kan heb gedaan, ga ik aan de slag. Het beslag komt er makkelijk uit en vindt zijn weg in mijn pan.

[bctt tweet=”Dit is best simpel en het mooie….. geen geknoei.”]

batter-dispenser

Twee tegelijkertijd

Eens kijken of ik er twee achter elkaar kan maken. Op mijn fornuis staan twee koekenpannen klaar voor het beslag. Eerste schenk ik de ene vol en daarna ga ik soepel naar de ander. Mijn fornuis zit niet onder het beslag en dit gaat een stuk sneller. Ook het neerzetten van de dispenser is geen probleem. Hij laat geen viezigheid achter. Weer een plusje erbij.

Schoonmaken

Nadat we de pannenkoeken hebben gegeten, is het tijd voor de afwas. Zou dit net zo makkelijk gaan als het maken van de pannenkoeken? Doordat de dispenser eigenlijk uit één stuk bestaat en geen extra dingen bevat is hij makkelijk schoon te maken. Ik spoel hem eerst af onder de kraan en daarna maak ik hem schoon in mijn sopje. Makkelijker kan niet. Vergeet niet het klepje aan de onderkant open en dicht te doen, want daar kan wel eens wat blijven hangen.

batter-dispenser4

Conclusie

Een handig apparaatje om in huis te hebben. Ook het maken van cupcakes is een stuk makkelijker met dit apparaat. Op de dispenser staan ook de hoeveelheden aangegeven in cl en ml. Geen geknoei meer en gelijk gepaste hoeveelheden. Mocht je vaak pannenkoeken, cupcakes, brownies of andere dingen maken dan is de Batter Dispenser een aanrader!

Leave your vote