Kerst staat weer bijna voor de deur! Een tijd voor familie, vreugde en plezier. En wat is er dan leuker om met zijn allen gezellig bordspelletjes te spelen? “Ho ho ho”, maar bordspelletjes zijn toch hartstikke oubollig? Nee hoor! Met de nieuwste generatie spellen is dit allang niet meer het geval. Eenkadovoor heeft de leukste Bol.com-spellen op een rij gezet om de kerstdagen  extra gezellig te maken!

Horen, Zien, Zwijgen

Horen, Zien en Zwijgen is het partyspel waar je in de huid mag kruipen van de wereldberoemde aapjes. De speler die als eerste het juiste aapje weet te pakken, mag zich aan één van de zes grappige opdrachten wagen. Alleen zijn deze opdrachten nog zo makkelijk niet. Heb je ooit iets getekend zonder te mogen kijken? Kun jij een woord in gebarentaal uitleggen? Of een minuut lang praten zonder het woord ‘uh’, ‘ja’ of ‘nee’ te gebruiken? Ga met dit spel de uitdaging aan! Lukt het jou om de opdrachten uit te voeren zonder één van je zintuigen te gebruiken?

30 seconds

Team up! In dit spel probeer je in 30 seconden zoveel mogelijk begrippen van je kaartje te omschrijven, zonder deze zelf te mogen uitspreken. Hoe meer ‘verboden woorden’ je team raadt, hoe sneller jullie met je pion het speelbord over mogen. Bereikt jouw team als eerste de finish?

Wie is de mol?

In dit spel moet je samen met je medespelers een geheim zien op te lossen. Een goede samenwerking en vertrouwen in je medespelers is dus een vereiste. Maar vertrouw zeker niet iedereen, want net als bij de echte Wie is de Mol probeert één van je medespelers de boel te saboteren. Het doel van het spel is om het geheim te ontrafelen en de Mol te ontmaskeren. Weet de Mol het spel te saboteren, dan is het spel verloren. Denk jij over het nodige inzicht, mensenkennis, intelligentie en stressbestendigheid te beschikken? Dan is dit spel zeker wat voor jou!

 

Wat is jouw favoriete gezelschapsspel?

Leave your vote