Voor de wekelijkse rubriek Hiep Hiep Hoera gaan wij op zoek naar mensen die graag over hun verjaardag vertellen. Zo kunnen wij samen de kaarsjes uitblazen of een digitaal gebakje eten. Deze week vertelt lezer Michael (28) alles over zijn verjaardag!

1. Hoe vier jij je verjaardag?

Vroeger ging ik met een paar vrienden op zaterdag naar de kroeg, even wat drinken. En dan zagen we wel wat de nacht voor ons in petto had. Vijf jaar geleden kreeg ik een vriendin en sindsdien vind ik het fijn om mijn verjaardagen met haar te vieren. Wij doen ieder jaar wat leuks: naar de sauna, een stedentrip, roadtrip, dat soort dingen.

2. Wat wens je dit jaar?

Wat ik wens? Ik zou het eigenlijk niet weten. Mijn vriendin weet altijd wel wat ik nodig heb, dus misschien moeten wij dit aan haar vragen, haha. Het belangrijkst is gezondheid en liefde.

3. Het mooiste cadeau is…

Ik zou echt niet kunnen kiezen. Daarom noem ik er een paar op: mijn fiets op mijn zesde verjaardag, een trip naar New York City, een horloge dat ik heel graag wilde en nog steeds draag.

4. Wat betekent het vieren van je verjaardagen?

Het betekent dat ik weer een jaar van mijn leven heb gevierd. Ik probeer er altijd het beste van te maken. Geluk zit ‘m in de kleine dingen des levens.

5. Wat is je mooiste verjaardag herinnering?

De mooiste herinnering is toch wel dat ik op mijn verjaardag (toen ik klein was) ging voetballen met mijn vader. Ik ben de jongste van het gezin en hij voetbalde met niemand, behalve toen met mij op mijn verjaardag. Dat is nog steeds speciaal voor mij.

Leave your vote