Oh nee, wat moet ik nu weer kopen voor mijn vader?! Ieder jaar spookt deze gedachte door je hoofd. Geen zorgen, wij hebben de oplossing voor je. Drie unieke en creatieve cadeaus van MijnCadeau.nl wachten op je vader om gedragen te worden.

3 persoonlijke cadeaus voor Vaderdag

 

Dagelijks worden honderden onderbroeken, zwemshorts, kussenhoezen en sokken bedrukt. Het zal je dan ook niet verbazen dat MijnCadeau.nl een systeem heeft ontwikkeld om hun producten zo snel mogelijk de deur uit te werken. De mannen en vrouwen van MijnCadeau.nl geloven maar in één ding en dat is een snelle levering. Vandaag bestellen betekent (over)morgen in huis. Precies wat we nodig hebben, want wachten dat doen we liever niet.

1. Boxershort bedrukken

Maak een feest van het cadeau! Verras je vader met een roze boxershort met een grappige tekst: Fart Proudly. De mooie katoenen onderbroek is perfect voor de zomer. Is jouw vader vrijgezel? Dan ‘belooft’ MijnCadeau.nl het volgende: “Succes bij de dames is met deze ‘jongen’ een zekerheid. Ze zullen als bosjes voor je vallen.” Neem hun belofte wel met een korreltje zout, maar je weet het nooit…
Tip: Als je de keus hebt, ga dan altijd voor een katoenen onderbroek, deze neemt transpiratievocht goed op en voelt natuurlijk aan.
Bestel je de boxershort vandaag nog? Dan heb je deze overmorgen al in huis. Je hoeft er niet voor te tekenen want de onderbroek past gewoon door de brievenbus. Dus ook al zit je in je huispak thuis hoef je niet van de bank af te komen, YES!

 

2. Zwembroek bedrukken

Zon = op het strand, in de tuin of op het balkon aan je kleurtje werken. Vaders kunnen altijd wel wat stijladvies gebruiken, maar het is nog beter om zelf een zwemshort voor hem te customizen. Heb je een leuke bijnaam voor je vader? Perfect om op de short te laten bedrukken. Zo kan jouw pa verantwoord met zijn afgetrainde buik (lees: bierbuik) op het strand paraderen.
sokkenbedrukken

 

3. Sokken bedrukken

Je vader komt van de trap af in zijn pak en dan zie je ineens de ergste fashionblunder die een man kan maken: witte sokken! Tijd om je vader te verlossen: koop sokken voor Vaderdag. Die man heeft je hulp nodig! Ook hier kun je een leuke, mooie, aparte, grappige tekst opzetten. Mr. Stinky, Vader van het Jaar, Mr. Lover Lover.
Weet je echt niet wat je op de boxershort, zwembroek of sokken moet zetten qua tekst? MijnCadeau.nl helpt je graag. Kijk maar.

Leave your vote