Op de redactie van eenkadovoor zijn we helemaal weg van gadgets. In alle soorten en maten; praktische, toffe, grappige en coole gadgets! Over die laatste hebben we er een paar voor je op een rijtje gezet, en daar zit zeker iets voor jou tussen! Lees dus snel verder!

Drink Duff!

Een gadgets voor de Simpsons fans; deze van aluminium gemaakte drinkfles is een Duff replica uit de beroemde serie! De fles is sowieso een stuk grappiger dan een standaard drinkflesje. In de water bottle kan 600 ml en  is voorzien van het bekende Duff Beer logo aan de buitenkant.

Cool Jazz

Ook ijsklontjes kunnen cool zijn; met de Cool Jazz ijsklontjes heb je in no-time een ijskoud gitaartje in je drankje! In de set zitten drie roerstaafjes in vorm van een akoestische gitaar, een Les Paul gitaar en een Fender basgitaar. Vul e vormpjes met water, leg ze een paar uur in de vriezer en voilá; je eigen muzikale ijsklontjes!

Jeugdig lekker

Herinner je de retro kauwgombal automaat nog? Hij maakt weer z’n comeback! Draai het wieltje rond en pak je lading kauwgomballen. Een groot voordeel is dat je niet hoeft te betalen voor iedere keer dat je er eentje wilt pakken. Ken je de grijpmachine nog? Ook deze is nu verkrijgbaar! Je kan de automaat vullen met snoep naar keuze en zolang oefenen als je wilt! Leuk voor thuis of om de blits te maken op kantoor!

Leave your vote