Jip en Janneke zijn al 25 jaar HEMA’s leukste vriendjes! Om deze bijzondere vriendschap te vieren, heeft HEMA een speciale collectie met Jip en Janneke producten uitgebracht. Van speelgoed tot aan onesies; voor elke Jip en Janneke fan zit er een leuk verzamelitem tussen. Het betreft een limited edtion collectie dus wees er snel bij! De Jip en Janneke collectie is verkrijgbaar in alle HEMA filialen en via hema.nl.

Nostalgie

Hele generaties zijn opgegroeid met de avonturen van Jip en Janneke; geschreven door Annie M.G. Schmidt en geïllustreerd door Fiep Westendop. Nog steeds is het kleuterduo erg populair. In 1992 is HEMA een speciale samenwerking aangegaan met tekenares Fiep Westendop, waarbij HEMA het exclusieve (voor)recht heeft gekregen om de tekeningen van Jip en Janneke te gebruiken. In de afgelopen 25 jaar zijn daar heel veel mooie producten uit ontstaan.

Kinderkamer

Voor de kinderkamer zijn er diverse canvas manden en opbergdozen met Takkie design verkrijgbaar. Ook zijn er onder andere soft cotton dekbedovertrekken voor kleuters en peuters in ditzelfde design. Nieuw zijn de gevulde kussentjes in Takkie vorm en met Jip en Janneke print. Enig is ook het roze Jip en Janneke kindernachthemd met felroze en oranje stipjes. Bij het nachthemd zit een bijpassend nachthemdje voor een teddybeer. Verder is er een reeks vrolijke Jip en Janneke leesboekjes beschikbaar. Tip voor mama: een heerlijk warme fleece onesie met Takkie print! De perfecte outfit om verhaaltjes in voor te lezen.

Speelgoed

Voor kinderen is er natuurlijk ook Jip en Janneke speelgoed. Zo is er keuze uit een Jip en Janneke kwartetspel, memospel, shopping game, houten blokkenset, bellenblaas en een servies set. En zijn er verschillende puzzels, stempels, uitdeelboekjes, stickers, sleutelhangers en knuffels. Een tijdloze klassieker is het Jip en Janneke koffertje; handig voor logeerpartijtjes of lunchpakketjes bijvoorbeeld.

Diversen

De Jip en Janneke items zijn over het hele assortiment verdeeld. Zo zijn er biologische Jip en Janneke rozijntjes, kruiden knabbels en volkoren stengels. Er is zelfs een Jip en Janneke rolgordijn en een Takkie deurmat van kokosvezel. Natuurlijk mag de kinderchampagne tijdens dit jubileum niet ontbreken. Ter gelegenheid zijn er twee limited edition Jip en Janneke flessen met bruisend appelsap uitgebracht. Proost, op naar de volgende 25 jaar!

 

Image Credits: Hema.

Leave your vote