Bij sommige gebeurtenissen word je weer even met jouw neus op de feiten gedrukt…. de tijd vliegt! Echt de tijd gaat zo snel; voor je het weet studeert jouw dochter af of trouwt jouw zoon met de liefde van zijn leven. Mooie gebeurtenissen; waar een mooi cadeau bij hoort. Een tijdloos cadeau; waarbij je de rest van je leven aan het speciale moment wordt herinnert. Wij hebben hier het perfecte cadeau voor; lees je mee?!

Schitterend houten horloge

Bij speciale gelegenheden worden er vaak opmerkingen gemaakt zoals ‘de tijd vliegt’ en dat is natuurlijk niet voor niets. Het cadeau voor deze mooie momenten heeft daarom ook met de tijd te maken; een mooi horloge. En niet zomaar een horloge; een houten horloge gemaakt van bamboe. Het is een echte eye-catcher waar je jaren plezier van hebt door het Japans Quartz uurwerk.  De combinatie met duurzaam materiaal, bamboe of sandal hout, zorgt voor een luxe natuurlijke uitstraling. Het  horloge is voorzien van een horlogeband gemaakt van echt leer en heeft een volledig houten schakelbandje. De diameter van het horloge is 4.3cm of 3.6cm. Beide horloges zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Welke maat beste bij u past, hangt af van smaak en de grootte van je pols. Het houten horloge wordt speciaal voor jou op maat gemaakt door Creative Use of Technology.

Jouw eigen tekst

Maar er is iets wat dit geschenk nog unieker maakt; je kunt jouw eigen tekst in het horloge laten zetten. Je kunt kiezen uit meerdere lettertypen en naast letters kun je ook voor een aantal tekens kiezen. Houten horloges met persoonlijke, gegraveerde tekst; het is daarom echt ideaal als cadeau voor de belangrijke momenten. Geef het horloge cadeau aan jouw partner op jullie trouwdag met jullie trouwdatum erin gegraveerd. Het is trouwens ook een leuke verrassingen voor de getuigen of ceremoniemeester van de bruiloft.
Verras jouw collega er mee als hij 25 jaar in dienst is. Of verras jouw zoon ermee bij zijn afstuderen; ook zo’n belangrijk moment in het leven. Er zijn zoveel mooie momenten waarbij je beseft dat de tijd echt vliegt.

Onze ervaring

Mocht je twijfelen of dit cadeau echt een succes zal zijn; wij kunnen volmondig ja zeggen! Wij bestelden er pas een; dat ging heel eenvoudig via de website. Een dag later hadden we het al binnen per post; supersnel! Het is mooi verpakt; zo kun je het ook echt cadeau geven. Wij kozen voor een lieve tekst op de achterkant van het horloge; maar je kun hier ook een hele andere tekst zetten. Wat ons betreft een heel geslaagd geschenk!

 

 

Image Credits: eigen foto, eigen foto.

Leave your vote