Wat leuk was mijn eerste reactie toen ik gevraagd werd om het dekbedovertrek met cactus van HEMA te reviewen. Vroeg had ik een hekel aan cactussen. Wij hadden ze thuis staan en ik vond het maar oubollige planten die alleen maar prikten en weinig voordelen hadden. Nu zie ik de voordelen er wel van in, want ze zijn makkelijk in gebruik, je hoeft ze bijna geen water te geven en ze zijn er in alle vormen en maten. Je zult het niet geloven maar ik heb ze nu ook in huis staan en ik ben helemaal fan. Dus extra leuk dat ik dit dekbedovertrek mag reviewen.

Dit dekbed is er in drie maten te weten 140×200 cm, 200×200 cm en 240×220 cm. Je kunt hem makkelijk online bestellen bij HEMA en je heb hem als je hem vóór 21.00 uur bestelt de volgende dag al in huis maar je kunt het pakketje ook ophalen bij een HEMA vestiging naar keuze.

Wat leuk is dat je bij HEMA kunt sparen via de ‘meer HEMA’ klantenpas. Bij elke besteedde euro krijg je 1 punt die je later weer kunt verzilveren als je 50 punten hebt. Je spaart voor kortingen op diverse producten maar je krijgt ook speciale aanbiedingen en op je verjaardag zelfs een tompouce. Je vraagt heel makkelijk een pasje aan of je kunt het via een App op je telefoon installeren.

 

Het dekbedovertrek is gemaakt van 100% zacht katoen. Het ademt, voelt lekker zacht aan en is comfortabel staat op de verpakking. Dat klopt helemaal, want het voelt anders aan dan andere dekbedovertrekken die ik heb. Het dekbedovertrek heeft een tuck-in flap wat een instopstrook is zodat je dekbed goed op je bed blijft liggen. En het is echt waar ik slaap er heerlijk onder en nee de cactus prikt niet. Ook staat het hartstikke leuk en het is nu helemaal hip. Ik zie dus alleen maar voordelen aan dit leuke dekbedovertrek. Ik ben groot fan van deze cactussen. Ook fan? Koop het dekbedovertrek vanaf € 17,50 op www.hema.nl.

Leave your vote