Unieke bruidscadeaus

Unieke cadeautjes blijven het leuks. Je wilt natuurlijk niet dat je het zelfde cadeau geeft als iemand anders, dat ze zo weer vergeten zijn wat jij okaalweer gaf of dat ze het cadeau helemaal niet leuk vinden. Een trouwkaart, bloemen of een lekker wijntje wie wilt dat nou niet? Maak er maar toch maar wat bijzonders van. Hier vind je de leukste bruidscadeaus. Wat dacht je van een heerlijk fles wijn, gepersonaliseerd met foto of naam, een leuke en romantische uitje of lekkere chocolade bonbon’s met foto.

Vereeuwigd

Laat de liefde van het gelukkige paar vereeuwigen in een kristal! Door een foto in het hartkristal te laten plaatsen, krijg je een prachtig huwelijksgeschenk waar je ook nog eens een persoonlijke boodschap op kan laten schrijven. Een leuk geschenk voor wie écht iets origineels als huwelijkscadeau wil doen!

Fotolijst met handtekeningen

Deze prachtige fotolijst is een origineel alternatief op de traditionele gastenboeken. Deze lijst kan je met trots aan de muur hangen en laten zien. Er zijn geen speciale behandelingen voor de mat nodig, de gasten hoeven alleen hun handtekening neer te zetten. In het midden kan de foto van het bruidspaar worden geplaatst, en onder de foto kunnen de namen en trouwdatum worden gegraveerd. Een mooi geschenk!

Image Credits: Pixabay.

Leave your vote