De pepernoten lagen – net als altijd – weer vroeg in de winkel dit jaar. Maar voor de meeste kinderen kan de voorpret voor Sinterklaas nu écht beginnen: Het Intertoys Speelboek is er!

Het Intertoys Speelboek, al jarenlang de leukste ‘folder’

Als ik terugdenk aan mijn eigen jeugd, dan weet ik nog precies hoe we ieder jaar met smart op het Intertoys Speelboek zaten te wachten. Als hij eindelijk bezorgd werd, was er na de eerste vreugde ook altijd even oorlog. Wie mocht er als eerste in kijken? En hoe kon je de gewenste kado’s het beste markeren? Plaatjes uitscheuren was bij ons thuis in ieder geval uit den boze. Want stel je voor dat er op de achterkant van een plaatje ook nog leuk speelgoed stond dat iemand uit zou willen kiezen… Het speelboek was in ieder geval goed voor uren kijkplezier.

Speelgoed, kadootjes en voorpret

We zijn inmiddels heel wat jaren verder en ik kies voor mezelf geen speelgoed meer uit het Intertoys Speelboek. Maar de magie blijft. De komst van de speelgoedgids kondigt een heerlijk seizoen aan dat uitmondt in gezellige avondjes met vrienden en familie en veel kadootjes. En daar ben ik gek op!

Voor mijn dochter van 2,5 is het Intertoys Speelboek een kado op zich. Sinds de gids er is wil ze om de haverklap ‘het plaatjesboek lezen’, zonder zich te beseffen dat ze beter af is wanneer ze om het speelgoed zelf zou vragen, in plaats van om de reclamefolder. Dit zal wel het laatste jaar zijn dat ik daar zo gemakkelijk mee weg kom. En voor mij is het een goed excuus om toch nog even te gaan zitten en het speelboek door te bladeren om zélf mijn verlanglijstje voor haar te kunnen maken. Altijd handig voor alle hulp Sinterklazen!

Intertoys Speelboek nu inclusief verlanglijst

Het Intertoys Speelboek komt dit jaar met een handige pagina om een verlanglijstje op te maken. Daar kun je op schrijven of plaatjes op plakken, net wat je wil, om het vervolgens natuurlijk aan Sinterklaas door te geven.

Je kunt het Intertoys Speelboek online bekijken op de website van Intertoys. Daar kun je trouwens ook digitaal verlanglijstjes invullen én gemakkelijk de leukste kado’s bestellen. Je kunt ze maar vast in huis hebben!

Leave your vote