Ken je Kayasieraden.nl al? Kayasieraden.nl verkoopt sieraden voor bijzondere momenten. Zo kun je er sieraden vinden voor moeder en dochter, voor baby’s, voor drie generaties, voor de doop van een kindje, voor de communie, voor je bruidsmeisje, voor vader en zoon en ga zo maar door. Ik ben dol op sieraden die voor jezelf een extra betekenis hebben, of een mooie herinnering. Toen ik ben afgestudeerd heb ik een ring van mijn ouders gekregen, deze ring herinnert mij aan wat ik bereikt heb. Speciaal voor jou laat ik de vijf mooiste sieraden zien.

 

  1. De wenskaart ‘drie generatie hartjes’

Dit zijn drie fijne .925 zilveren schakelkettingen speciaal voor oma, mama en kleindochter. De 3 hartjes in zilver en verguld rosé en goud staan symbool voor jullie band. Dat is toch een prachtig cadeau om ofwel aan een oma te geven die net een kleinkind heeft gekregen, of aan nieuwe moeder. Of helemaal gaaf: als dochter aan je moeder en oma.

Wat ik een mooi detail vind: de hartjes van dochter passen in die van mama en oma. Kijk van dat soort dingen word ik nou blij.

 

  1. Zilveren armband, waar je een eigen lijfspreuk op kan laten zetten.

Dit armbandje heeft een zilveren bar waar je zelf een lijfspreuk in kan laten graveren. Ik vind de looks van het armbandje al mooi en een eigen lijfspreuk maakt het helemaal af.

 

  1. Zilveren jasseron armband met een graveerbedel.

In deze bedel kun je zelf iets laten graveren: een letter, een naam, een datum.. iets dat voor jou bijzonder is. Dit cadeau kun je voor allerlei gelegenheden geven: een verjaardag, een geboorte, trouwen.

  1. Zilveren ketting met daaraan bedel met een stamboom.

Laat je zus(je) voelen hoeveel ze voor je betekent met deze lieve sieradenset, speciaal voor zussen! De 3 hartjes in zilver en verguld rosé en goud staan symbool voor jullie band, hoe lief is dat?! Ik weet zeker dat mijn zus hier heel trots op zou zijn!

 

  1. Twee zilveren kettingen met sterretjes voor moeder en dochter.

    Aan iedere ketting hangen drie zilveren sterretjes. Ik vind deze kettingen mooi door de eenvoud. En de betekenis die de sterretjes hebben:  namelijk ik hou van je, tot aan de maan en terug…

 

Het mag duidelijk zijn; ik ben helemaal weg van de sieraden van Kaya, ze passen namelijk heel, heel erg goed bij mij. Dat komt door die symbolische betekenis, maar ook doordat er heel veel keuze is. Zo zijn er veel sieraden met zoetwaterpareltjes, sieraden met steentjes erin, grove sieraden, fijne sieraden, alleen zilveren sieraden en ga zo maar door. Voor ieder wat wils denk ik. Welke vind jij het allerleukst?

 

Met dank aan Remy

Leave your vote