Als klein meisje maakte ik de mooiste zelfgemaakte creaties, maar ook inkleuren ging mij goed af. Ik had wel 25 kleuren gesorteerd op kleur van licht naar donker. Na zoveel jaren mag ik weer aan de slag, want het is weer helemaal hip. Pak je kleurtjes uit de kast en ga ervoor!  De musthave van het moment: kleurboeken voor volwassenen. 

Kleurboeken voor volwassenen

Kleuren is niet meer alleen voor kinderen, er bestaan nu ook kleurboeken voor volwassenen. Ik dacht eerst wat kinderachtig, maar toen ik zag wat dat kleuren inhield dacht ik er heel anders over. Trommel je vriendinnen op en ga samen kleuren.

Gepersonaliseerd

Bij personalgifts.nl maken ze er helemaal wat leuks van, want je kunt hier je kleurboek personaliseren. Op de voorkant van het boek kan je een foto en je naam plaatsen en binnenin kan je een lieve boodschap zetten. Het duurt gelukkig nog even want dit boek is pas geschikt voor de wintermaanden. Het heet Het grote winter kleurboek, maar wat let je om in de zomer ook te gaan kleuren?! Het is heerlijk ontspannen en de mooiste creaties zullen ontstaan.

Verboden voor kinderen

Bij Bol.com verkopen ze het enige echte kleurboek voor volwassenen. Verboden voor kinderen dus. Er staan makkelijk en moeilijke kleurplaten in, toch brengen ze je stuk voor stuk naar je kinderjaren. Je vergeet de tijd als je aan het kleuren bent.

Creatief kleuren

Je kunt nu eindelijk je creativiteit tonen, want met dit kleurboek kun je je helemaal uitleven. Van bloemen tot abstracte figuren: laat je fantasie de vrije loop en breng de tekeningen tot leven.

Mandala

Een mandala, en in het bijzonder het midden, kan tijdens de meditatie worden gebruikt als object om de aandacht op te richten. De symmetrische en geometrische vorm zorgt ervoor dat de aandacht automatisch naar het midden wordt getrokken. Daarom kan je met dit kleurboek  heerlijk ontspannen te werk gaan. Kleur de figuren naar eigen inzicht in en er zal een mooi kleurenpallet ontstaan.

Leave your vote