Als je aan Illy denkt dan denk je aan koffie. Ik ben geen koffiedrinker maar een echte theeleut maar als ik deze cadeaus zie dan ben ik bijna bereid om mij er toch een keer aan te wagen. Je hebt namelijk de leukste Illy cadeaus. Toen ik ging kijken op deze site werd ik erg hebberig want alles is eigenlijk leuk. Hier slaag je dus zeker voor de leukste koffiecadeaus.

Espresso liefhebber

Ben je een espresso liefhebber dan zijn dit erg leuke glaasjes. Er zitten er vier in een giftbox dus je kunt gezellig met vriendinnen aan de espresso. De design glaasjes zijn ontworpen door Matteo Thun dus je hebt echt iets moois op tafel staan.

Even roeren

Zelf gebruik ik al jaren geen suiker meer in de thee maar met deze lepeltjes zou ik het bijna weer gaan gebruiken. De lepeltjes zitten met 6 stuks in een verpakking. Ze zijn er ook nog een groter formaat.

Koffiebonen van over de hele wereld

De koffie van Illy staat bekend om haar heerlijke smaak. Er zijn koffiebonen uit alle windstreken van de wereld dus je kunt elke keer weer een nieuwe smaak ervaren. Van Ethiopië tot Brazilië, want elk land heeft zijn eigen smaak.

Suiker erbij

Met deze suikerpot heb je veel bekijks, want hij ziet er erg leuk uit. Hij is gemaakt van porselein en hij bewaart je suikerklontjes met veel plezier. En hij kan gewoon op tafel blijven staan ook al is de koffietijd voorbij.

Koffiemachine

Deze eyecatcher wil je gewoon in je keuken hebben staan. Hij is er in diverse kleuren en je keuken zal overheerlijk ruiken naar koffie. De machine is van alle gemakken voorzien waarbij je bijvoorbeeld bepaalt of je veel of weinig koffie gebruikt en of je de koffie hard of zacht aanstampt. Zo creëer je je lekkerste koffie.

Image Credits: Pixabay.

Leave your vote