Vooral kinderen zullen het met je eens zijn; verjaardagen zijn leuk! Er hangen slingers, je krijgt cadeaus en je mag taart eten; wat wil een kind nog meer? Let op; wij hebben een leuke tip waarmee je iedere verjaardag nog leuker maakt. Onze cadeautip is vooral leuk voor kinderverjaardagen of andere feestjes waar kinderen aanwezig zijn, maar wij weten zeker dat je er ook veel volwassenen een plezier mee doen. Wat het is? Lees snel verder.

Waarom een springkussen

Maak het feest compleet met een springkussen! Een springkussen is leuk, voor jong en oud. Je zult zien dat als je een springkussen op het feestje hebt staan, dat kinderen er niet vanaf te slaan zijn. Handig, want kinderen zijn het meest gezellig als ze zich vermaken. Hetzelfde geldt trouwens voor de ouders haha. Een springkussen fleurt het feestje ook gelijk op; ze zien er vrolijk uit. Ze zijn er in verschillende thema’s, zoals Jungle, Prinsessen en feest. Daarnaast is het luchtkussen makkelijk op te zetten. Springkussen huren kan bij Zoef.com; je vind ze hier in veel soorten en maten.

Veel verschillende opties

Er zijn veel verschillende springkussens, er is écht voor ieder wat wils. Overdekt of niet, er zijn opblaaskastelen, springkastelen en zelfs inflatable attracties. Uiteraard zijn ze er ook in verschillende maten, de kleinste is ongeveer 4,0m x 3,0m en de grootste ongeveer 7,5m x 5,5m. Bedenk van te voren goed hoeveel kinderen er ongeveer gebruik zullen maken; sommige hebben een capaciteit voor 6 kinderen, anderen weer voor meer. Handig om van te voren goed op te letten.

Wanneer huur je een springkussen

Een springkussen kun je voor ieder moment huren en is natuurlijk erg leuk om het verjaardagsfeest van jouw zoon of dochter compleet te maken. Dit kan het gewone verjaardagsfeest zijn waarbij de neefjes, nichtjes en andere familie uitgenodigd zijn. Ook bij een kinderfeestje met alle vriendjes uit de klas is het een uitkomst. Of wat dacht je van bij een bruiloft; superleuk! Kinderen hebben gegarandeerd heel veel afleiding. Een springkasteel is heel erg leuk bij het buurtfeest in de straat of op bij de vereniging; succes gegarandeerd. Kinderen denken tenslotte nog heel vaak terug aan hun eigen feestje of die van hun vriendjes; springkussens zorgen voor blijdschap!

Image Credits: Zoef.

Leave your vote