Wat hebben we een lekker weer gehad; we mogen even niet klaar! Echt weer voor een gevecht met waterballonnen! Samen met supermoms.nl testten wij de  Bunch-o-Balloons , waarmee je 100 ballonnen in 60 seconds vult…. benieuwd of het werkt?

Bunch-o-balloons

Bunch-o-Balloons is een tros waterballonnen; die je heel makkelijk in 1x vult. Je sluit ze aan op de kraam of tuinslang en binnen 1 minuten zouden ze gevuld moeten zijn. Wat ik zelf nog veel belangrijker vind; je hoeft ze niet meer per stuk dicht te maken! Je schut de ballonnen er zo af; zorg dus dat je een emmer of wasmand hebt waar je ze in kunt doen.

Hoe het werkt

We moeten wel even goed kijken hoe het werkt, maar nadat het aangesloten was op het water, waren ze écht zo gevuld. Even schudden en we konden aan de slag! Wij hebben ze niet te vol gedaan, ik weet eigenlijk ook niet hoe groot ze moeten zijn hihi. Net als alle ballonnen zijn ze natuurlijk erg kwetsbaar en er waren er een of 2 bij die een beetje lek waren. Jammer, maar de kinderen merkten daar natuurlijk niets van tijdens het gooien. Wij hebben ervan genoten! Ga jij ze ook eens proberen? Je bestelt de Bunch-o-Balloons makkelijk online!

Nu kunnen wij natuurlijk heel enthousiast vertellen hoe het werkt, maar zou je liever niet ook een setje willen winnen?! Dat kan gewoon via onze Facebook pagina. Laat je weten wat jij er van vindt?

Leave your vote