Sieraden voor bruidsmeisjes; een bruiloft is tenslotte niet alleen een belangrijke dag voor de bruid en bruidegom, ook de bruidsmeisjes staan deze dag volop in de belangstelling. Met een mooie jurk voelen ze zich een echte mini-bruid. De nieuwe collectie sieraden voor bruidsmeisjes van KAYA Sieraden maakt het helemaal af.

Sieraden voor bruidsmeisjes

Bruidsmeisjes stralen met een glinsterende zilveren armband, een betekenisvolle ketting of een prachtige bloemenkrans van echt zijde. Een bijzonder cadeau voor elk meisje waarvan de moeder, tante of zus gaat trouwen. Een huwelijksdag staat natuurlijk in het teken van de liefde. Laat de liefde voor je bruidsmeisje zien met een prachtige Love kinderketting. Door de twist heeft de ketting een mooie schittering. Ook de kinderketting met daaraan een gegraveerde Bruidsmeisje bedel met een lief hartje verovert het hart van elk bruidsmeisje. Kies zelf je parel of edelsteen en geef de ketting net dat beetje bling-bling. Op de achterzijde van de bedel kan de trouwdatum gegraveerd worden, waardoor er nog vaak aan de mooie dag gedacht zal worden.

Stel zelf je armband samen

Voor wie graag zelf haar ideale sieraad samenstelt heeft KAYA Sieraden een prachtige, echt zilveren jasseron armband die je volledig naar wens kunt personaliseren. Selecteer je bedels en eventuele gravure en kies de volgorde waarop ze aan de armband mogen komen. Daarnaast is het mogelijk om een Swarovski Crystal parel toe te voegen. Elke parel wordt gecreëerd rondom een kristallen kern. De gekleurde coating geeft de parel een prachtige glans en is bestand tegen vervagen. Hiermee ontstaat een elegant sieraad met een persoonlijke touch. Het gebruikte .925 sterling zilver is van de hoogste kwaliteit en blijft voor altijd mooi. Bijzonder om – samen met je bruidsmeisje – te dragen op je trouwdag en een bijzonder sieraad voor daarna.

Over KAYA Sieraden

KAYA ontwerpt en maakt luxe sieraden voor kinderen en mama’s. De sieraden kunnen geheel naar wens gepersonaliseerd worden met een hand-gegraveerde tekst. Bijzonder als aandenken aan een bijzonder moment, zoals een bruiloft. Omdat KAYA Sieraden hart heeft voor alle kinderen, doneert het merk per verkocht sieraad een bedrag aan stichting Eduki, die het mogelijk maakt dat 16 kinderen in Gambia naar school kunnen. Kijk voor meer informatie en de gehele collectie op kayasieraden.nl.

Leave your vote