Het klinkt zo cliche, maar bijzondere momenten met familie en vrienden zijn zo belangrijk! Geniet daarom wanneer het kan van vrije tijd met familie en vrienden, echt! Zoals bijvoorbeeld een dagje naar het Dolfinarium. Daarom 8x dagje uit naar Dolfinarium!

1 Op de foto met een zeeleeuw

Ja echt, je kunt op de foto met een zeeleeuw, direct na de voorstelling “Avontureneiland en met magische amulet”. Het moment is kort maar krachtig, een heel bijzonder voor kinderen. Ze laten hun foto nog vaak trots zien!

2 Op de foto met dofijnen

Natuurlijk minstens net zo leuk; op de foto met dolfijnen!

3 Slapen met dolfijnen

Slapen met dolfijnen, echt! Met je slaapzak lig je ‘onder water’. Voordat je in slaap valt kijk je nog een keer naar de rondzwemmende dolfijnen. En dan droom je weg… Voor kinderen van 8 t/m 12 jaar organiseren wij het programma Slapen bij Dolfijnen. Dit avontuur begint als het park dicht gaat en duurt tot de volgende dag als de poorten weer opengaan. Gaaf!!

4 In het water met dolfijnen

Is het jouw grote wens om een dolfijn van dichtbij te ontmoeten? Dan is dit je kans! In het Dolfinarium kan je kennis maken met deze bijzondere dieren. Stap in het water waar de dolfijnen leven en ontdek hoe de dieren leven en verzorgd worden. Zelf krijg je ook de mogelijkheid om contact te maken met de dolfijnen. Je kijkt mee tijdens het voeren en spelen. Je leert van een trainer een handgebaar waarmee je een dolfijn bijvoorbeeld mag laten zingen, staartzwaaien of natspatten. Je mag een dolfijn aanraken en je gaat op de foto met een dolfijn. Een unieke ervaring die je nooit meer vergeet.

5 Doe een huwelijksaanzoek

De wereld telt genoeg leuke plekken voor een huwelijksaanzoek, maar er is geen plek zo bijzonder als het Dolfinarium. Hier heb je de mogelijkheid om op een unieke manier je geliefde ten huwelijk te vragen.

6 Aqua Bella

Een heerlijke show voor jong en oud; met de grappige en knappe kunsten van de dolfijnen. Het viel onze zoons al snel op dat ze heel vaak een visje kregen als beloning. Dat vonden ze wel wat hihi. De interactie is de show is ook echt heel erg leuk; het was echt een mooie show!

7 Aai een haai

Zou jij het durven? In het Dolfinarium leven naast de haaien en roggen ook andere vissen. Zo vind je er zeebaarzen, goudbrasems, diklipharders, driedoornige stekelbaarzen, gevlekte lipvissen, regenboogforellen, schollen, tarbots, strandkrabben, zeekreeften, garnalen, oesters, zeepieren en anemonen.

8 Walrussen

De Snor(rrr)show mag je ook niet missen; dit is een show van een kwartiertje met walrussen. Wat een beesten zijn dat; geweldig! Ze doen wat grappige trucjes en ook hier is de interactie met de trainers weer goed te zien. Leuk! Wist je dat ze wel 30 minuten hun adem in kunnen houden? Dan dat ze 1.000-1.500 kg wegen? Bij Dolfinarium leer je nog veel meer over deze bijzondere dieren.

Leave your vote