Een review maken over een product waar je echt iets aan hebt, vind ik het leukst. Ik hou van koken en dan komt de Nicer Dicer Fusion van Tommy Teleshopping goed van pas! Ik heb de Nicer Dicer Fusion al vaak voorbij zien komen op tv, maar ik heb altijd gedacht dat ze het product veel mooier laten overkomen dan dat het daadwerkelijk is. Ben je benieuwd wat ik van de Nicer Dicer Fusion vind?

Alles-in-één!

Tegenwoordig heb je voor bijna elke soort groente en fruit wel een keukenapparaat dat je voedsel in perfecte stukjes snijdt. Als je voor elke aparte soort een apparaat koopt, neemt dat veel plek in beslag in je keuken. Bovendien zijn deze apparaten niet goedkoop. Je hebt nu nog maar één keukenapparaat nodig als het gaat om snijden en dat is de Nicer Dicer Fusion! De ultieme hak- en snijmachine die alles in plakjes, blokjes, stukjes, julienne reepjes, vierkant of kwartjes hakt en snijdt, raspt, mixt, mengt en pureert. De messen zijn verwisselbaar voor bijna elke soort snede en gelegenheid.

Ik ben thuis vaak degene die de salades maakt met komkommers, tomaten, mozzarella etc. Soms vind ik het een vervelend klusje omdat ik een snijplank, een mesje en een bakje nodig heb voor het snijden van deze groentes. Met de Nicer Dicer Fusion heb ik dit allemaal niet meer nodig. En alles wat bij de Nicer Dicer Fusion hoort past in de bak, dus alles wat je nodig hebt, is op één plek.

nicerdicer2

Fluitje van een cent

Met de Nicer Dicer Fusion van Tommy Teleshopping bereid je jouw gerechten sneller en makkelijker dan ooit. De snijdeksel van de Nicer Dicer Fusion is van goede keukenkwaliteit, deze klik je heel eenvoudig op de mengbak. Ook heeft de Nicer Dicer Fusion een automatische liftdeksel, hierdoor hoef je alleen maar op de knop te drukken zodat de deksel automatisch omhoog komt. Vervolgens kan je met nog een enkele druk op de knop al het voedsel gelijk in de mengbak laten vallen. De Nicer Dicer Fusion is een uitkomst voor amateur koks, maar ook voor de professionele koks die snel moeten werken of natuurlijk voor de luie mensen onder ons die liever niet te veel tijd willen besteden aan het snijden van groentes.

nicerdicer3

Van de week hebben wij de Nicer Dicer Fusion gebruikt voor het snijden van komkommer en tomaat, zowel in blokjes en schijfjes voor in een recept. Plaats een stuk komkommer op het snijvlak, druk de deksel dicht en het worden mooie, vierkante stukjes. Hieronder is het hele recept te vinden! Met de handige vershouddeksel kan je het overige voedsel bewaren in de koelkast. Ook is de Nicer Dicer Fusion vaatwasser bestendig. Lekker makkelijk!

Heerlijk recept

Visburger met komkommer-yoghurtsaus

Ingrediënten:

½ komkommer
2 el bieslook
6 el Griekse yoghurt
2 el olijfolie
4 gepaneerde kabeljauwburgers
4 broodjes (zowel een zacht als hard broodje kan)

Bereiden:

De salade
Schaaf de helft van de komkommer in schijfjes. Snijd de andere helft in kleine blokjes. Snijd de verse bieslook fijn of kies voor gedroogde bieslook uit een kruidenpotje. Meng in een kommetje de Griekse yoghurt, blokjes komkommer en bieslook. Breng op smaak met peper en zout.

De maaltijd
Verhit de olie in een pan en bak de kabeljauwburgers 6-8 minuten goudbruin en gaar. Snijd de broodjes open en beleg de onderste helft met de komkommerschijfjes. Leg de visburgers erop en verdeel de saus over de burgers.

Het mag duidelijk zijn; wij zijn fan! Het is echt een product wat je in de keuken moet hebben en het is een nog leuker kado idee. Heb je interesse gekregen in de Nicer Dicer Fusion en wil je meer informatie? Kijk dan op Tommy Teleshopping. Je krijgt er nu een gratis Cerafit Fusion pan van €29,95 bij!

nicerdicer4

Leave your vote