Iemand in jouw omgeving zwanger, of juist net bevallen? Kies dan niet voor een standaard kraamcadeautje, maar kies voor iets aparts! Een kraamcadeau baby; hier vind je de hipste, liefste en meest diverse cadeaus voor de allerkleinsten.

Kraamcadeau baby

Heb jij al ons e-book over baby showers gedownload? Hier staan nog veel meer mooie producten. Klik maar op de onderstaande link!

 

Beestachtig knuffelen

Kies bijvoorbeeld voor deze knuffel van La Chaise Longue! Dit is geen standaard knuffel, want er zit een lekker dekentje in. De knuffel en het deken zijn gemaakt van heerlijk zachte stof, speciaal voor de tere babyhuid. De knuffel is verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen. Zo kun je kiezen tussen een konijn of twee verschillende uiltjes. Té schattig!

Voor de modieuze baby

Heb jij een kind dat nu al modebewust is? Kies dan voor deze gave Mustachifier! De speen met snor er boven maakt van elke baby een stoere bink. De speen is PVC-vrij en BPA-vrij en voldoet aan alle veiligheidseisen voor kinderen. De speen wordt geleverd in een kleurrijke verpakking met veiligheids- en gebruiksinstructies.

Zingen met Nijntje

Wie kent Nijntje niet? Het is nog altijd het ideale cadeau voor de kleintjes, want zij zijn dol op het kleine konijntje! Dit muziekdoosje is uitstekend geschikt om te geven als kraamcadeau of verjaardagscadeau. Het zilveren doosje is een mooie herinnering aan de jongere jaren, zowel voor moeder als voor het kind.

Leave your vote