Er zijn vele soorten kraamcadeaus, maar wat is nou leuk om te geven? Bij ons kan je terecht voor alle soorten kraamcadeaus. Benieuwd voor wat allemaal? Wij hebben enkele toffe tips die erg leuk zijn om te geven. Lees dus snel verder!

Kloppend hartje

Bij het horen van een kloppend baby hartje verschijnt er een lach op iedereens gezicht. Met de Sonotech Lite Baby Doptone kunnen de toekomstige ouders thuis naar het hartje van de baby luisteren, wanneer ze zelf willen. Het apart is licht en dus makkelijk om overal mee naar toe te nemen.

Geluk wensen

Hoe kan je pas geworden ouders het meest geluk toewensen? Met een wensballon natuurlijk! Wit is de traditionele kleur van de wensballon en daarmee gelijk de meest populaire kleur wensballon.  Je steekt de ballon aan en stijgt ‘ie van zelf de lucht in. Het is een mooi gezicht in de lucht en zal zeker voor de nodige “oeh’s” en ” aah’s” zorgen. Dus wensen de baby geluk toe en laat een ballon te lucht!

Babykoffertje

In dit koffertje  zitten verschillende producten in om de toekomstige moeder eens even heerlijk te verwennen. Daarnaast kan het schattige koffertje ook gebruikt worden om de eerste baby spulletjes van het kindje in te bewaren.

Zwangerschap ketting

Laat het balletje van de mooie zwangerschap ketting over je buikje rollen. Als dit zo vaak mogelijk gebeurd word dit geluid na de geboorte herkenbaar voor de baby.

Leave your vote