Shoppen voor baby’s is leuk. Begint jouw hoofd ook al overuren te draaien als je op zoek gaat naar het perfecte kraamcadeau voor een nieuwe mini in je omgeving? Je wilt natuurlijk wel met een origineel en leuk cadeau aankomen. Daarnaast is het wel zo handig als de ouders er ook iets aan hebben. Zilverstad selecteert voor jou de nieuwste kraamcadeaus.

Je beste vriendje

Nijntje, wie groeit er niet mee op? Zilverstad brengt dit najaar het bamboevezel kinderservies nijntje op de markt. Een vrolijk servies dat bestaat uit een bord, kommetje, mok en 3-delig RVS bestek.

Eet smakelijk

Het eerste hapje is een mijlpijl voor veel ouders. Om het nog leuker te maken kun je het kindje een eigen bestekje geven. Zilverstad heeft verschillende soorten bestekjes in het assortiment. Naast het bekende nijntje-bestek zijn er ook nieuwe collecties: De Smurfen, Prinses en Voetbal.

Voor later

Een spaarpot is een origineel cadeau dat niet mag ontbreken in een babykamer. Het is ook een mooie manier om het ‘sparen’ aan te leren en leuk te maken. Nieuw vanaf oktober zijn de Uil en Egel.
1. Uil, verzilverd gelakt, € 26,95
2. Egel, verzilverd gelakt, € 29,95

Een herinnering

De eerste echo is spannend en bijzonder. De allereerste foto van een kleintje die papa’s- en mama’s-to be graag willen bewaren. Daarom heeft Zilverstad nieuwe echo-fotolijstjes in de collectie. Ook nieuw in de collectie is het fotolijstje van Woezel & Pip met vriendjes. Geen onbekende vriendjes voor kindjes, hoe leuk om deze dan alvast op de babykamer weg te zetten met een mooie foto erin. Natuurlijk zijn de andere zilveren fotolijstjes ook heel leuk; echt een blijvend cadeau.

Leave your vote