Schoolfoto’s… zo leuk dat ze ieder jaar gemaakt worden! En dan heb ik het niet alleen over de klassenfoto, maar ook over de pasfoto’s  van de kinderen. Maar ja, wat doe je er eigenlijk mee?! Daar heb ik nu het antwoord op!

In het album

Vroeger ging het natuurlijk allemaal wel wat anders met foto’s. Je maakte er lang niet zoveel, dus degene die er gemaakt werden, werden door je moeder zorgvuldig in een fotoboek gedaan. De pasfoto’s waren voor de vriendenboekjes en de grote pasfoto’s gingen in een fotolijstje naar opa en oma. Maar tegenwoordig worden fotoalbums digitaal gemaakt; als ze al gemaakt worden! Waar laat jij de groepsfoto en pasfoto dan?

De oplossing: Mijn schoolfoto’s

Wij hebben de oplossing; het fotoboek Mijn schoolfoto’s van Have to Have! Dit is een fotoboek speciaal voor alle klassenfoto’s. Er is ruimte voor de groepsfoto’s en jouw grote pasfoto’s. Hier kun je natuurlijk ook een andere foto plakken. Aan het begin van het fotoboek is er ruimte om alle pasfoto’s naast elkaar te plakken; leuk om zo het verschil door de jaren heen te zien!!

Vul hem in

Het ‘Mijn schoolfoto’s’ fotoboek heeft 38 pagina’s en er is ruimte voor 2 peuterjaren, 8 basisschooljaren en 6 middelbare schooljaren. De groepen kun je zelf invullen, dus als je een groep dubbel hebt gedaan dan is dat geen probleem. Het boek zit er fris en verzorgd uit; je krijgt gelijk zin om het in te vullen!

Bij de groepsfoto’s kun je ook de namen van de kinderen invullen, al is dat wel wat krap als je in een grotere klas zit.

Conclusie

‘Mijn schoolfoto’s’ is echt een boek wat je moet hebben! Als kinderen klein zijn dan is het leuk om voor de kinderen in te vullen; later kunnen zij dit zelf natuurlijk ook. En als de kinderen wat groter zijn, dan is het heel leuk om terug te kijken. Helemaal leuk om met je kinderen of kleinkinderen te doen; het is natuurlijk altijd leuk om te zien dat mama of opa ook op school hebben gezeten. Daarom is het ook leuk om cadeau te geven, bijvoorbeeld als iemand klaar is met afstuderen of als iemand 50 jaar wordt. Een fotoboek om te bewaren!

 

Image Credits: eigen.

Leave your vote