Zondag 18 juni is de dag waarop jouw papa in het zonnetje mag worden gezet! Vaderdag is voor alle lieve vaders die het hele jaar door hun best doen om goed voor het gezin te zorgen. Op deze dag mag de vader van het gezin even lekker aan zichzelf denken! Op Vaderdag geven veel kinderen (en vrouwen) een vaderdag cadeau aan hun vader. Wij zochten wat originele cadeautjes op- die hij zeker nog niet heeft!

Oude tijden herleven

Als je een wat oudere vader hebt, kan het bijna niet missen dat hij nog wel eens terugdenkt aan vroeger. Toen er nog geen cd’s waren, luisterde bijna iedereen naar een krakende langspeelplaat. Om de nostalgie van vroeger te herleven, geef je je vader deze super leuke retro tafelbeschermers in de vorm van een LP. De Vinyl Coasters zitten in een set van zes onderzetters, die gemaakt zijn van echte vinylplaten.

De ITowel

Is jouw vader de hele dag met zijn smartphone bezig? Kan hij wel wat rust gebruiken als hij op vakantie is? Geef hem dan de gave iTowel. Dit mega grote standlaken lijkt op een grote iPhone. Hij kan zijn smartphone dus lekker thuis laten als hij naar het strand gaat, maar hij kan er nog wel naar kijken! Daarnaast is hij natuurlijk beter bestand tegen water dan een echte smartphone.

Bier met plezier

Er zijn maar weinig mannen die niet kunnen genieten van een biertje (bestaan ze sowieso?). Laat je vader genieten van het lekkerste bier en geef een gepersonaliseerd bierpakket met eigen foto en tekst. Ieder bierpakket wordt zorgvuldig verpakt in een luxe geschenkdoos en voorzien van een wikkel met je eigen ontwerp. Plaats jullie leukste herinneringen samen op de fles. Proosten maar! Zet jouw vader dit jaar in het zonnetje met een leuk cadeautje. Vergeet de standaard parfums en douchegels, met deze cadeau’s weet je zeker dat je iets origineels geeft!

Leave your vote