Je ziet ze in iedere straat, weg of laan; straatnaamborden. Hoe cool zou het zijn als jij zo’n eigen bord had? Natuurlijk zijn er ook andere leuke naamborden voor bijvoorbeeld in de slaapkamer of een huisnaambord. Lees deze blog snel verder en vind de leukste naambord tips!

Straatnaamborden kopen

Hoe grappig zou het zijn als je jouw slaapkamer kwam binnengelopen en er hangt een origineel straatnaam bord met jouw eigen naam. Je eigen persoonlijke muurbord wordt bedrukt met je eigen opgegeven tekst uitgevoerd in de officiële kleuren en maten en vervaardigd uit hoogwaardig materiaal. Een leuk cadeau om te geven aan familie en vrienden die net verhuisd zijn! Het muurbord is ongeveer 15 cm hoog, 3 mm dik en de breedte is, afhankelijk van jouw tekst, ongeveer 75 cm.

Geboorte Naambordje

Vergeet de standaard kraamcadeaus, want met dit lieve en schattige naambordje geef je zeker iets bijzonders! Er zijn leuke bordjes voor de jongens en meisjes. Voor de jongens zijn de letters blauw en voor de meisjes roze. Als de baby een korte naam heeft word het bordje versiert met hartjes (meisje) of sterretjes (jongetje). Wees gerust, mocht je de decoratie niet mooi vinden, dan kan je het er gemakkelijk vanaf halen.

Huisje naambordje beestje

Leuk voor op de muur naast de deur van je huis; je eigen huisnaambord met eigen foto en tekst! Alle variaties zijn mogelijk, van huisnummer en familienaam tot alle voornamen van het gezin. Aan jou de keuze!  De foto en tekst worden gedrukt op een hoogwaardig aluminium huisnaambord. Dit bordje is gemakkelijk en snel op te hangen. Je kan via de website van YourSurprise gemakkelijk het bordje ontwerpen. Alweer een erg leuk cadeau voor vrienden en familie die net verhuist zijn, maar natuurlijk ook leuk voor jezelf!

Leave your vote