Bar & Drank gadgets zijn ideaal voor op ieder feestje! Verras jouw vrienden met originele bar gadgets en maak van elk feestje een succes! Deze producten zijn naast feestjes ook leuk om te gebruiken als je op een winterse avond met vrienden thuis even lekker wat zit te drinken.  Let’s get the party started met deze coole gadgets!

Dart Drinkspel

Ook zijn er in deze categorie indrinkspelletjes te vinden zoals het Dart Drinkspel. De Bar & Drank gadgets zijn niet alleen leuk om cadeau te doen, ze zijn ook nog eens enorm handig om zelf te gebruiken!

The Challenger-Wijn puzzel

Plaats een fles wijn (of andere drank) die je cadeau wilt geven in de houten wijn puzzel, degene die de puzzel ontvangt krijgt de fles er echt niet zomaar uit. Op het eerste gezicht lijkt het onmogelijk maar er is toch echt een manier om de fles eruit te krijgen zonder hem te breken! Dit is gegarandeerd een succesvol cadeau om iemand origineel te verrassen. Zie hoe de fles van hand tot hand gaat en iedereen de puzzel zal willen oplossen.

Rockabilly Vinyl Onderzetters- Set van 6

Je wilt geen kringen op jouw gloednieuwe tafel, maar hoe vertel je dat aan je vrienden zonder dat ze je raar aan kijken? Met de Rockabilly Vinyl Onderzetters is dit geen probleem meer! Sterker nog, je vrienden zullen maar wat graag hun biertje of andere drank op jouw grappige onderzetters willen plaatsen! Een musthave voor de echte muziekliefhebbers!

Kikkerland glasmarkers Snor-Set van 6     

Je kent het wel, je geeft een feestje en de glazen gaan er in rap tempo doorheen. De volgende dag zit je met een berg onnodige afwas, dat kan leuker én beter! Met deze set glasmarkers kan iedereen zijn eigen glas houden zonder dat je per ongeluk uit andermans glas aan het drinken bent.

Naast dat deze set snorren enorm grappig zijn, zijn ze ook nog eens super handig! De snorren zijn gemaakt van zacht siliconen materiaal waardoor ze goed blijven plakken aan ieder glas.

Leave your vote